NHL 15 product
НазадGCONGNHL15XBOX360GCONGNHL15XBOX360GCONGNHL15XBOX360GCONGNHL15XBOX360GCONGNHL15XBOX360Напред

Игра за конзола NHL 15, за Xbox 360

  69.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Приготви се за истинско хокей преживяване от следващото поколение. NHL 15 е първото попълнение в известната спортна поредица на EA, което променя абсолютно всичко познато от нея до момента, като достига нови нива на реализъм. Движи се, играй и мисли като истински хокеист, благодарение на съвсем новите модели на играчите и арсенала от подобрения в лицето на Superstar Skill Stick и Vision AI, които позволяват по-прецизен контрол и несравнима интелигентност на играчите.

  Вземи емоцията от играта заедно със себе си и се потопи в автентичните терени от Националната хокейна лига, които са препълнени с фенове, пресъздадени чрез девет хиляди динамични и индивидуални модела – повече от всичко използвано досега в спортна игра. Стани свидетел на най-незабравимото NHL изживяване, което е претъпкано със съдържание, нововъведения и недостижим реализъм.

  За направата на NHL 15 се използва същата технология, влезнала в сила за пресъздаването на най-реалистичните модели на атлети в EA Sports UFC. Приготви се невиждан детайл, от широките крачки, които правят хокеистите, за да се задържат на леда, до емоциите, които се изобразяват на лицата им, когато отбележат попадение във вратата.


  Виж още Игри за Конзоли EA Games

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Спорт
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти