Mothergunship Xbox One product
Икона нов продукт
НазадGCONGMOTHERGUNSHIPXBOXONEGCONGMOTHERGUNSHIPXBOXONEGCONGMOTHERGUNSHIPXBOXONEGCONGMOTHERGUNSHIPXBOXONEGCONGMOTHERGUNSHIPXBOXONEНапред
ОписаниеТехнически характеристики

Впуснете се в адско приключение с видеоиграта Mothergunship. Тя ще ви даде едни от най-разнообразните възможности за изработка на оръжия. Правете чудовищни оръдия, които никой разумен човек не би могъл да повдигне и се изправете пред гигантски босове, за да си проправите пътя към сърцето на флота.

Mothergunship (PS4)

Влезте в ролята на член от последния бастион на оцелелите, след като Земята и била нападната и завладяна от раса роботизирани извънземни. Вашата цел е да си проправите път през армадата от произволно генерирани кораби и да унищожите Mothergunship. По пътя си ще трябва да избегнете стотици куршуми, да се биете с гигантски босове, да надграждате вашата екипировка и да изработвате едни от най-уникалните оръжия, които човечеството е виждало.

Готови ли сте за битка? - Впуснете се в ожесточени и непрекъснати битки, където бързото мислене е единственият ви шанс да оцелеете. Всеки космически кораб е претъпкан с орди от извънземни машини, смъртоносни капани и предизвикателни босове, които са готови да ви попречат да спасите човечеството.

Mothergunship (PS4)

Създайте оръжието на мечтите си - За да унищожите Mothergunship, вие ще трябва да използвате всичко, което имате под ръка. За щастие обаче вие имате възможността да създадете оръжието на мечтите си с една от най-разнообразните модулни системи виждани някога във видеоигра. Искате да имате пистолет с дванадесет дула, който да изстрелва насочващи ракети? Или предпочитате пушка с мълнии? Направете го! Всичко зависи от вашето въображение.
Виж още Игри за Конзоли Други

Технически характеристики

Конзола:  XBOXONE
Жанр:  Шутър
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


test1
  • GCONGMOTHERGUNSHIPXBOXONE
  • GCONGMOTHERGUNSHIPXBOXONE
  • GCONGMOTHERGUNSHIPXBOXONE
  • GCONGMOTHERGUNSHIPXBOXONE
  • GCONGMOTHERGUNSHIPXBOXONE