Mortal Kombat X Special Edition product
GMWBINTERACTIVEMKXSPECIAL

Игра Mortal Kombat X Special Edition, метална кутия, Goro DLC, крос-платформен мултиплеър, за PC

  79.00 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Mortal Kombat X Special Edition включва:

  SteelBook Case - Уникална метална кутия за съхранение на играта.
  In-game bonus - Допълнително дигитално съдържание за сваляне - Goro, който се завръща след цели осем години отсъствие.

  Възползвайки се в максимална степен от мощта на конзолите от ново поколение, Mortal Kombat X ни предлага уникално съчетание между фотореалистична визия и динамичен геймплей. Резултатът е ултимативната Смъртоносна битка!

  За първи път в Mortal Kombat серията ще можеш да избереш различни вариации на всеки от познатите ни персонажи, което ще се отрази върху бойния им стил и тактическия подход в схватките. Сега всяко твое действие в играта ще дава своето отражение в онлайн свeтa на Mortal Kombat X, а всяка победа е от значение в глобалната битка за надмощие!

  X-ray механиката се завръща, по - брутална от всякога. В същното време можеш да се възползваш и от заобикалящата те среда, използвайки различни предмети като оръжие.

  Нови режими на игра: Освен вече познатите "Story", "1 vs. 1 Ranked", "King of the Hill", "Survivor", и "Test Your Luck", са добавени "Living Towers" и "Faction Wars".

  Нови герои: Можеш да играеш с добре познатите ти персонажи, както и с нововъведените: D'Vorah, Ferra/Torr, Cassie Cage и Kotal Kahn.

  Крос-платформено преживяване: Влез в схватка с приятелите си, независимо дали предпочиташ да играеш на конзола или компютър.

  Историята: Събитията в Mortal Kombat X се развиват след тези от последната игра и обхващат период от 25 години.  Виж още Игри за PC WB Interactive

  Технически характеристики

  Жанр:  Fighting
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+