Monster Hunter Stories product
GCONGMONSTERHUNTERSTOIES3DS

Игра за конзола Monster Hunter Stories, за 3DS

  79.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Чудовища? Не се крийте от тях… яздете ги!

  Когато чудовищата нападат, страхливите се крият, а смелите? Смелите ги яздят. Тършувайте гнездата на чудовищата и събирайте техните яйца, за да излюпите широк набор от породи, всяка с изключително мощни умения. Образувайте отбори, водете битки заедно, разгромете противниците си с комбо атаки и се отправете към залеза като шампион. Имате нужда от повече сила? Комбинирайте различни гени, за да създадете чудовища с повече умения!

  Когато чудовище заразено от Черната чума нападне отдалеченото ви селище за ездачи, трагедията ще ви впусне в един вълнуващ, но опасен свят, където трябва да се сближите с чудовищата, които срещнете. Докато историята се плъзга напред, ще попаднете на множество странични задачи и часове предизвикателни, походови битки, където трябва да координирате уменията на чудовището, на ездача и атакуващия стил на противника. Иновативната бойна система тип „камък, ножица, хартия“ е новост за поредицата; глътка свеж въздух както за ветерани, така и за новодошли. Играта е идеалната първа стъпка в популярната вселена на Monster Hunter, както и първата от рода си игра в поредицата. Дори можете да водите битки с други онлайн, локално или чрез функцията StreetPass™.

  Обширен свят изпълнен с чудовища, с различни умения, които можете да излюпите, да яздите, и с които можете да сражавате рамо до рамо.
  Направете отбор от чудовища и навържете мощни комбо атаки.
  Гените на всяко чудовище съдържат уникален набор от умения и атрибути. Комбинирайте гените един с друг и създайте собствено чудовище.
  Разнообразни странични куестове и предизвикателни битки правят играта още по-дълга.
  Походови битки за първи път в историята на Monster Hunter.


  Виж още Игри за Конзоли Nintendo

  Технически характеристики

  Конзола:  3DS
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGMONSTERHUNTERSTOIES3DS