Mirror's Edge, за PlayStation 3 product
НазадGCONGMRPS3GCONGMRPS3GCONGMRPS3GCONGMRPS3GCONGMRPS3Напред

Игра за конзола Mirror's Edge, за PlayStation 3

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  В град, в който разпространението на информацията е строго наблюдавано, бързи куриери, наречени Бегачи пренасят опасни данни далече от любопитни очи. В този привидно утопичен рай е извършено престъпление, сестра ти е обвинена несправедливо, а ти си обект на преследване.
  Ти си Бегач на име Фейт, а този иновативен екшън/адвенчър от първо лице е твоята история. Mirror’s Edge те превръща в тази уникална героиня, която прекосява главозамайващия градски пейзаж, докато участва в напрегнати битки и високоскоростни преследвания. С невиждано досега усещане за движение и перспектива, ти ще бъдеш потопен в света на Фейт – дълбок, много опасен и развиващ се на бързи обороти. Да живееш или да умреш? Да се извисиш или стремглаво да пропаднеш? Едно е сигурно – в този град ще се научиш да бягаш!

  Движи се: Снабди се с невероятен арсенал от плавни, акробатични движения, които превръщат всяко ниво на градската околна среда в твое предимство и спасение.
  Потопи се: Всяко вдишване, всеки сблъсък, всеки удар е изключително осезаемо. Височините причиняват световъртеж, движенията са естествени, сблъсъците и престрелките пораждат истински страх и покачват адреналина в кръвта ти.
  Предизвикай се: Битка или бягство. Твоите бързина и гъвкавост ти позволяват не само да заобикаляш препятствията и да се измъкваш от невъзможни ситуации, но и да елиминираш и разоръжаваш непредпазливи съперници, в комбинация от преследвания, главоблъсканици, стратегии и напрегнати битки.
  Освободи се: Зрението на Бегач ти позволява да виждаш града както го виждат те. Виж въздушното течение. Покривите на къщите се превръщат в пътеки и канали, в пътища за бягство.  Виж още Игри за Конзоли EA Games

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGMRPS3
  • GCONGMRPS3
  • GCONGMRPS3
  • GCONGMRPS3
  • GCONGMRPS3