Middle-earth: Shadow of Mordor product
НазадGCONGMIDDLEEARTHSHADOWXBOXONEGCONGMIDDLEEARTHSHADOWXBOXONEGCONGMIDDLEEARTHSHADOWXBOXONEGCONGMIDDLEEARTHSHADOWXBOXONEGCONGMIDDLEEARTHSHADOWXBOXONEGCONGMIDDLEEARTHSHADOWXBOXONEGCONGMIDDLEEARTHSHADOWXBOXONEНапред

Игра за конзола Middle-earth: Shadow of Mordor, за Xbox One

  29.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  В изданието на играта е включено допълнителното съдържание "The Dark Ranger", което дава достъп до допълнителено облекло и бонус режим.

  Middle-earth: Shadow of Mordor ще ти предложи динамична околна среда, в която да изготвиш своя персонален план за отмъщение и да подчиниш земите на Mordor. Играта започва в нощта, в която Sauron се завръща в Mordor, а с него и черните му капитани, които брутално екзекутират рейнджърите на Черната порта. Поеми ролята на Talion, рейнджър загубил своето семейство и живот, който е върнат обратно от прегръдката на смъртта от мистериозния дух на отмъщението. Докато личната вендета на Talion се разгръща, ти ще може да разкриеш мистерията обгърнала духа, който му помага, да разбереш повече за произхода на пръстена на силата и да се изправиш пред най-великото зло.

  Стани свидетел на нова история, която се развива между събитията, случили се в The Hobbit и The Lord of the Rings. Middle-earth: Shadow of Mordor ще ти представи един истински и непрекъснато променящ се свят от ново поколение, чрез така наречената „Nemesis“ система. Всяко лице на противниците ти носи уникална индивидуалност, определяна от тяхната същност, сили и слабости. Те зависят именно от срещата им с теб и се определят и развиват благодарение на твоите решения.

  Отприщи силата на “The Wraith” – Разполагаш с умението да управляваш силите на The Wraith, които да ти помогнат в личното ти отмъщение чрез брутални удари, безскрупулен стелт и интуитивни битки.
  Доминирай над враговете си – Виж света през очите на The Wraith и научи за всеки детайл отнасящ се до уникалните ти противници. Всеки от тях има своя собствена индивидуалност, спомени и отличителни черти, които да научиш и манипулираш.
  Нова история в Средната земя – Една съвсем нова и оригинална история, която се развива между събитията от трилогиите на The Hobbit и The Lord of the Rings.
  Обогати уменията си с всяко едно убийство – Уникална система от руни, която ще ти позволи да обогатиш и развиеш своите умения, способности и снаряжение.


  Виж още Игри за Конзоли WB Interactive

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGMIDDLEEARTHSHADOWXBOXONE
  • GCONGMIDDLEEARTHSHADOWXBOXONE
  • GCONGMIDDLEEARTHSHADOWXBOXONE
  • GCONGMIDDLEEARTHSHADOWXBOXONE
  • GCONGMIDDLEEARTHSHADOWXBOXONE
  • GCONGMIDDLEEARTHSHADOWXBOXONE
  • GCONGMIDDLEEARTHSHADOWXBOXONE