Medal of Honor: Warfighter product
GMMOHWARFIGHTERPCGMMOHWARFIGHTERPCGMMOHWARFIGHTERPCGMMOHWARFIGHTERPC

Игра Medal of Honor: Warfighter, за PC

  14.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Medal of Honor: Warfighter

  Написана от действащи американски Tier 1 оперативни агенти, изпратени на презокеанска мисия и вдъхновена от реални световни заплахи, Medal of Honor Warfighter предоставя агресивно, напрегнато и автентично преживяване, което ви поставя в ролята на най-дисциплинираните и прецизни бойци към днешна дата. Medal of Honor Warfighter ви дава възможност да погледнете бойното поле отблизо и да се борите с постоянната глобална заплаха от тероризъм.

  Следвайки стъпките на Medal of Honor от 2010 година, която изведе игровата поредица от тематиката на Втората световна война и ви запозна с най-елитните американски бойци, Medal of Honor Warfighter ви отвежда извън Афганистан, за да продължите действието в мисии на места, където има реални сблъсъци. Това е Tier 1 в глобален мащаб, включващ реални горещи точки по света и международни Tier 1 оперативни агенти в мултиплейър.
  Medal of Honor Warfighter разказва историята на американския Tier 1 оперативен агент "Прийчър", който се завръща у дома от презокеанска мисия, за да открие, че семейството му е разбито вследствие на дългото му отсъствие. Опитвайки се да събере парченцата, за да спаси брака си, Прийчър си припомня за какво точно се бори – за семейството си. Но когато особено опасен експлозив (PETN) преминава държавните граници и двата му свята се сблъскват, Прийчър и другарите му са изпратени да разрешат проблема. Те започват битка с врага и правят всичко необходимо, за да предпазят любимите си хора.

  Минимални Системни Изисквания:

  CPU: Intel Core 2 Duo 2.4GHz / Athlon X2 2.7GHz
  RAM: 2 GB
  OS: Windows Vista
  Video Card: NVidia 8800 GTS 512 MB VRAM or better / ATI Radeon 3870 512 MB VRAM
  Sound Card: Yes
  Free Disk Space: 20 GB


  Виж още Игри за PC EA Games

  Технически характеристики

  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+