Mass Effect Andromeda product
НазадGCONGMASSEFFECTANDROMEDABOX1GCONGMASSEFFECTANDROMEDABOX1GCONGMASSEFFECTANDROMEDABOX1GCONGMASSEFFECTANDROMEDABOX1GCONGMASSEFFECTANDROMEDABOX1GCONGMASSEFFECTANDROMEDABOX1Напред

Игра за конзола Mass Effect Andromeda, за Xbox One

  19.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Deep Space Explorer Armor
  Unique Nomad Skin
  Multiplayer Booster Pack
  Поведи битката за нашия нов дом!
  Отвъд Млечния Път лежи галактиката Андромеда. Това е мястото на сражението в името на новото бъдеще, в името на несигурното утре. Ти си Pathfinder - лидерът на изследователи, преминали военно обучение, готови да се справят с всичко, което се изпречи на пътя им. Ти си авторът, който ще напише нова глава в историята на човечеството, затова бъди предпазлив в решенията си.
  Крайната цел е да подсигуриш новия ни дом. Да направиш така, че мястото, в което ние сме пришълците, да се превърне в следващото ни "у дома". Разкривайки тайните на Андромеда, неизбежно ще се сблъскаш с въпроса: Колко далече би стигнал, за да подсигуриш човешкото бъдеще?

  Бъди лидер!
  Начертай свой собствен курс в опасната нова галактика. Разгледай всяко кътче, елминирай всяка зплаха, подготви новото "вкъщи" за своите обитатели.
  Светът на Mass Effect, който толкова обичаш!
  Запознай се с нови, интересни персонажи. Потопи се в познатата атмосфера, изпълнена с неочаквани приключения.
  Воювай както никога преди!
  Динамични битки с ужасяващи врагове те очкават в следващата част от сагата Mass Effect. Всичко наоколо е разрушимо, добавени са нови оръжия, нови умения и нови геймплей елементи.
  Създай своето "Аз"!
  С невероятните оръжия, умения и сили, вече можеш да направиш своя герой така, както си си го представял. Различните способности се съчетават с предпочитани оръжия, за да пресъздадеш най - удобния начин за игра.
  Режим Multiplayer!
  Добре дошъл в звеното APEX! Режимът Multiplayer ще разпредели теб и всички участници според предпочитания клас, в отбор от до 4-ма играчи. Присъедини се с още 3-ма приятели и се изправете срещу заплахата, там където Pathfinder не може да достигне.
  Подложи геймърските си умения на тест в новите мисии, чиято крайна цел е да събереш важна информация, да елеминираш потенциална заплаха или да достигнеш важни точки по картата. Събирай опит, за да усъвършенстваш и разнообразиш различни аспекти от персонажа си.
  Независимо дали си у дома или на вън, опцията Strike Teams ще ти позволи да продължиш развитието си и да получаваш награди за кампанията или придобивки за режима Multiplayer.


  Виж още Игри за Конзоли EA Games

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGMASSEFFECTANDROMEDABOX1
  • GCONGMASSEFFECTANDROMEDABOX1
  • GCONGMASSEFFECTANDROMEDABOX1
  • GCONGMASSEFFECTANDROMEDABOX1
  • GCONGMASSEFFECTANDROMEDABOX1
  • GCONGMASSEFFECTANDROMEDABOX1