Mario Golf Super Rush Nintendo Switch product
НазадGCONGMARIOGOLFSUPERRUSHGCONGMARIOGOLFSUPERRUSHGCONGMARIOGOLFSUPERRUSHGCONGMARIOGOLFSUPERRUSHGCONGMARIOGOLFSUPERRUSHGCONGMARIOGOLFSUPERRUSHGCONGMARIOGOLFSUPERRUSHGCONGMARIOGOLFSUPERRUSHНапред
ОписаниеТехнически характеристики

Датата на премиера е 25.06.2021г. очаквайте доставка до 2 дни след датата на премиера.

 

Готови ли сте за едно пълноценно и забавно голф изживяване с видеоиграта Mario Golf Super Rush? Наблюдавайте вятъра и терена, застанете удобно, насочете вашия стик и ударете топката. С прости контроли и измерител на силата от дясната страна на екрана, вие ще може да направите удари, които биха били изключително трудни на истинско голф игрище.

Емблематични герои – Персонажите от Гъбеното царство са отново тук, този път за един страхотен голф турнир. Марио, Луйджи, Принцеса Пийч и Баузър са основна част от поредицата Mario Golf. Някои от тях имат по-голяма сила, докато други притежават по-добър контрол – използвайте техните атрибути в своя полза.

Mario Golf Super Rush (Nintendo Switch)

Забавен Speed Gold режим – Състезавайте се, за да вкарате първи своята топка в дупката. Всички играчи започват по едно и също време, след което трябва да преминете през полето, за да стигнете до вашата топка и да я ударите отново. В този режим ще трябва да вземете в предвид не само терена и вятъра, но и останалите играчи. Стратегически използвайте вашите способности, за да надбягате опонентите си или да ги саботирате. Ще успеете ли да завършите на първо място?

Овладейте играта на голф – В режима Story Mode, вашият Mii персонаж оживява и влиза в ролята на начинаещ голфър. Тренирайте и се състезавайте с героите от Гъбеното царство, за да се издигнете в редиците. Подобрете статистиката на вашия персонаж, с помощта на спечелените точки, и се превърнете в най-добрия голф играч.

Mario Golf Super Rush (Nintendo Switch)

Контроли за движение – Направете изживяването още по-автентично с помощта на страхотни контроли за движение. Хванете вашия Joy-Con контролер като стик за голф и го залюлейте, за да ударите топката.

Състезавайте се с вашите приятели - Mario Golf Super Rush позволява до 4-ма играча да се присъединят към забавлението. Впуснете се както в локален, така и в онлайн мултиплейър и вижте кой е най-добрия голф играч.
Виж още Игри за Конзоли Nintendo

Технически характеристики

Конзола:  Switch
Жанр:  Спорт
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  3+
 • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
 • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
 • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


test1
 • GCONGMARIOGOLFSUPERRUSH
 • GCONGMARIOGOLFSUPERRUSH
 • GCONGMARIOGOLFSUPERRUSH
 • GCONGMARIOGOLFSUPERRUSH
 • GCONGMARIOGOLFSUPERRUSH
 • GCONGMARIOGOLFSUPERRUSH
 • GCONGMARIOGOLFSUPERRUSH
 • GCONGMARIOGOLFSUPERRUSH