Loading Human VR Chapter 1 product
НазадGCONGLOADINGHUMANVRC1PS4GCONGLOADINGHUMANVRC1PS4GCONGLOADINGHUMANVRC1PS4GCONGLOADINGHUMANVRC1PS4GCONGLOADINGHUMANVRC1PS4Напред
ОписаниеТехнически характеристики
Играта изисква задължителното наличие на Хедсет за виртуална реалност Sony PlayStation VR и PlayStation camera, които се продават отделно и са съвместими единствено с PlayStation 4.
Добре дошъл в бъдещето! Не само защото виртуалната реалност е вече факт, а защото играта Loading Human се възползва изцяло от новата технология, за да ти разкрие едно по - различно и напрегнато бъдеще. Думичката "утре" не е еднозначна.
Loading Human е adventure игра, която ще те запознае с реалистични персонажи и трудни ситуации, които ще поставят на изпитание моралните ти устои.
Някъде в бъдещето, баща ти, признат учен, е на смъртен одър и ти възлага странен, междузвезден куест. Твоята задача е да се сдобиеш с енергиен източник, който ще спомогне за забавяне на стареенето.

Абсолютна свобода - голямата малка крачка към вируталната реалност вече е направена, но Loading Human се възползва максимално от възможностите на новите технологии. Всичко това е така, за да ти дадат пълна свобода на действие - да можеш да отидеш навсякъде, да изпробваш от всичко, да се почувстваш на истинско място .
Персонажите:
Prometheus - млад астронавт, току - що дипломирал се от академията. Prometheus е твоят герой, а решенията ти ще оформят съдбата му.
Dorian Baarick - най - важният човек в историята. Той създава енджинът, който позволява на хората да пътуват от планета на планета. С тази свобода, обаче, идва и новото познание, новите граници и нови проблеми. С годините, Dorian разработва машина, която може да регенерира клетки и да предотвратява стареенето.
Alice - какво е една игра без хубава жена, особено когато е и умна. Alice е генен инженер, чийто талант я прави помощник на Dorian. Тя е част от неговите експерименти и по стечение на обстоятелствата става част от твоята история.
Дълбока, многопластова история, която ще те свърже с приятели и врагове, ще те накара да почувстваш истинска връзка с тях и може би, дори любов.
Създадена специално за VR, Loading Human e най - доброто приключение, което можеш да изживееш с хеадстета за виртуална реалност Sony VR.


Виж още Игри за Конзоли Maximum Games

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


test1
  • GCONGLOADINGHUMANVRC1PS4
  • GCONGLOADINGHUMANVRC1PS4
  • GCONGLOADINGHUMANVRC1PS4
  • GCONGLOADINGHUMANVRC1PS4
  • GCONGLOADINGHUMANVRC1PS4