LittleBigPlanet Karting - Essentials product
НазадGCONGLITTLEBIGPLANETKARTESSPS3GCONGLITTLEBIGPLANETKARTESSPS3GCONGLITTLEBIGPLANETKARTESSPS3GCONGLITTLEBIGPLANETKARTESSPS3GCONGLITTLEBIGPLANETKARTESSPS3GCONGLITTLEBIGPLANETKARTESSPS3GCONGLITTLEBIGPLANETKARTESSPS3Напред

Игра за конзола LittleBigPlanet Karting - Essentials, за PS3

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  LittleBigPlanet Karting състезателна игра, която ще позволи на малки и големи да се напреварват с любими персонажи, познати от LittleBigPlanet игритеи както и при тях - с уникален LBP мотив. Играта е ориентирана към съдържанието, генерирано от играчите - всеки може да създаде нови писти, коли и герои и да ги сподели със света.

  Всеки предмет в LittleBIGPlanet Karting може да бъде превърнат в оръжие или част от героя ви или колата му. Така LittleBIGPlanet не спира да се променя, да добавя нови неща и да бъде интересна.

  Четири режима на игра: Състезавайте се във вечно променящият се свят на играта в някой от четирите режима - story, battle, split screen или online multiplayer.
  Създавай: Пуснете на воля въображението си. Създайте собствени писти, променете колата си или направете дизайна на уникални бонуси и оръжия, след което ги споделете със света.
  Споделяй: Получи достъп до милиони нови писти, оръжия, коли и аксесоари, създадени от други играчи, за да промениш напълълно условията на играта.


  Виж още Игри за Конзоли Sony

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Състезателна
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти