LittleBigPlanet 2 - Essentials product
НазадGCONGLITTLEBIGPLANET2ESSPS3GCONGLITTLEBIGPLANET2ESSPS3GCONGLITTLEBIGPLANET2ESSPS3GCONGLITTLEBIGPLANET2ESSPS3GCONGLITTLEBIGPLANET2ESSPS3GCONGLITTLEBIGPLANET2ESSPS3GCONGLITTLEBIGPLANET2ESSPS3GCONGLITTLEBIGPLANET2ESSPS3GCONGLITTLEBIGPLANET2ESSPS3Напред

Игра за конзола LittleBigPlanet 2 - Essentials, за PS3

  29.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  LittleBigPlanet 2 развива и обогатява идеите, направили първата част толкова популярна и предоставя на играчи нови възможности да играят, създават и споделят. В допълнение към подобрения графичен енджин играта ще предложи изцяло нов Story режим, в които играчите отново ще управляват Sackboy и ще се изправят пред нови предизвикателства и нива, вдъхновени от различни епохи и събития от историята. LBP 2 включва и значително подобрени инструменти, с които играчите могат да създават свои собствени уникални нива и дори цели игри в различни жанрове, използвайки същите инструменти, с които си служат и създателите на играта. Новият Create режим предлага безпрецедентна свобода за вашето творчество, а с помощта на функцията Direct Control играчите могат да променят управлението, поведението и правилата във всяко от нивата и напълно да променят играта.


  LittleBigPlanet 2 включва и нови Share опции, които ще ви позволят по-лесно да споделяте и да играете на създадени от вас или други играчи карти, както и да свързвате последователно нива за по-дълго и пълноценно геймплей преживяване. Допълнителни опции и анонси ще ви позволяват веднага да видите и какви нива играят вашите приятели в момента, както и да навигирате и изберете популярни нива сред хилядите създадени от други играчи.


  Offline/Online мултиплейър за до четирима играчи – новите режими и методи за отчитане на точки позволяват на играчите да включват класирания и други съревнователни елементи в създадените от тях нива и да създават разнообразни правила и мултиплейър предизвикателства, които да споделят и играят с приятели или онлайн с играчи от цял свят.
  Нови инструменти и аксесоари за Sackboy – в новите си приключения сред чудатите нива куклата ще има в „арсенала” си нови полезни приспособления като кука, с която да може да се залюлява над големи разстояния, както и да издърпва иначе недостижими обекти. С Power ръкавици той ще може да премества и хвърля различни обекти, а Creatinator-а ще съхранява различни заклинания и други предмети (налични или създадени от играчите), които Sackboy да избира и използва.
  Създавайте собствени нива и цели игри - с подобрените CREATE инструменти единствения лимит е вашето въображение. Променяйте правилата, поведението и контрола на всеки обект, бутон и елемент. Създавайте напълно нови игри с ваши правила, където всичко е възможно – шуутъри, пъзели, състезания, приключенски елементи и др. С LittleBigPlanet 2 можете сами да създадете желаното от вас забавление или просто да експериментирате.
  Нови CREATE материали – в LBP 2 разнообразието от материали е още по-голямо, позволявайки ви напълно да се развихрите в създаваните от вас нива.
  Подобрена визия – LittleBigPlanet 2 използва усъвършенстван графичен енджин, който ще ви позволи да се насладите на Sackboy, новия му свят и над 2-та милиона създадени вече нива в нова светлина и детайл.
  Обратна съвместимост – пълен достъп до над 2-та милиона вече създадени от играчите на LittleBigPlanet нива, които ще изглеждат по-добре от всякога благодарение на новия графичен енджин. Играчите ще могат да използват и цялото допълнително закупено или спечелено съдържание за LittleBigPlanet.
  Move Demo – LittleBigPlanet 2 включва и отделно демо с 10 нива, което можете да играете с PlayStation®Move контролер и се насладите на възможностите, които ще намерят място в бъдещото развитие на играта и създадените нив.
  Trophy Support
  Познат и доразвит геймплей – играчите ще започнат играта като персонализират Sackboy – любимата на малки и големи кукла от първата част. В Story режима те ще като научат как да го насочват и да взаимодействат със заобикалящия ги свят, разрешавайки различни пъзели и събирайки предмети, които могат да използвата за създаването на нива и игри.


  Виж още Игри за Конзоли Sony

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGLITTLEBIGPLANET2ESSPS3
  • GCONGLITTLEBIGPLANET2ESSPS3
  • GCONGLITTLEBIGPLANET2ESSPS3
  • GCONGLITTLEBIGPLANET2ESSPS3
  • GCONGLITTLEBIGPLANET2ESSPS3
  • GCONGLITTLEBIGPLANET2ESSPS3
  • GCONGLITTLEBIGPLANET2ESSPS3
  • GCONGLITTLEBIGPLANET2ESSPS3
  • GCONGLITTLEBIGPLANET2ESSPS3