Layton's Mystery Journey: KatMC Switch product
НазадGCONGLAYTONSMYSTERYJOURNEYSWCHGCONGLAYTONSMYSTERYJOURNEYSWCHGCONGLAYTONSMYSTERYJOURNEYSWCHGCONGLAYTONSMYSTERYJOURNEYSWCHGCONGLAYTONSMYSTERYJOURNEYSWCHGCONGLAYTONSMYSTERYJOURNEYSWCHGCONGLAYTONSMYSTERYJOURNEYSWCHНапред
ОписаниеТехнически характеристики

Разреши го като Layton!

Разнищването на мистерии е наследствена черта на семейство Layton. След като професор Layton е изчезнал незнайно къде, неговата дъщеря Katrielle трябва да заеме мястото му в LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy.
Решавай пъзели, у дома или в движение, управлявайки с бутони или със сензора за движение, за да помогнеш на Katrielle да разреши случая, докато се наслаждаваш на визуалните подобрения и претворените пъзели, създадени специално за Nintendo Switch.

Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy

Детективска работа

Стрелкайки се по улиците на Лондон в търсене на улики сочещи към изчезналия ѝ баща, Katrielle неумишлено достига до откритието на Милионерската конспирация.
За радост, тя не е сама в усилията си. Млад студент се присъединява към агенцията, в ролята на неин асистент. Скоро отборът става тричленен, когато говорещо куче с амнезия става клиент и спътник на Katrielle.

Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy

Разкрий го!

Събирай улики, докато решаваш главоблъсканици и откриваш логиката в привидно нелогични ситуации. Колкото повече пъзели решаваш, толкова по-близо ще си до разплитане на случая. Говори с персонажи и отривай нови пъзели и подсказки, които да ти помогнат в беда. Отключвай нови облекла, всяко от които носи специална награда.

Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy
Виж още Игри за Конзоли Nintendo

Технически характеристики

Конзола:  Switch
Жанр:  Пъзел
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: