Just Dance 2021 Nintendo Switch product
Икона изгоден продукт
НазадGCONGJUSTDANCE2021SWITCHGCONGJUSTDANCE2021SWITCHGCONGJUSTDANCE2021SWITCHGCONGJUSTDANCE2021SWITCHGCONGJUSTDANCE2021SWITCHGCONGJUSTDANCE2021SWITCHНапред
ОписаниеТехнически характеристики

Отново е време за танци с Just Dance 2021! Любимата музикална игра се завръща с 40 нови песни като "Don't Start Now" на Dua Lipa, "Señorita" на Shawn Mendes & Camila Cabello и много други. Присъединете се към общността с повече от 120 милиона играчи по целия свят и започнете своето танцувално приключение.

За всеки вкус – Независимо дали става дума за най-новите хитове, страхотните семейни класики, интернет феномени или новоизгряващи артисти, в Just Dance 2021 има музикални парчета за всички.

Just Dance 2021 (Nintendo Switch)

Упражненията никога не са били толкова забавни – Започнете своя ден с музикална тренировка, която ще ви поддържа мотивирани. Проследявайте изгорените калории и времето, прекарано в танци.

Кой е по-добрият танцьор? – Предизвикайте приятелите и семейството на танцова битка, благодарение на режима Co-op. Или се обединете и покажете на онлайн играчите, че вашите движения са най-добрите, чрез подобреният World Dance Floor.

Just Dance 2021 (Nintendo Switch)

Повече музика = повече забава – Абонирайте се за услугата Just Dance Unlimited и се раздвижете на повече от 550 песни. Всяко копие на играта пристига с 1-месечен безплатен достъп. В услугата постоянно биват добавяне нови песни и съдържание, за да обогатят вашето танцувално изживяване.

Използвайте смартфона си като контролер – Вече не са необходими допълнителни аксесоари, за да се присъедините към забавлението. Просто използвайте вашия смартфон с приложението Just Dance Controller, с което могат да се присъединят едновременно до 6 играча.

 
Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

Технически характеристики

Конзола:  Switch
Жанр:  Музикална
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  3+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


test1
  • GCONGJUSTDANCE2021SWITCH
  • GCONGJUSTDANCE2021SWITCH
  • GCONGJUSTDANCE2021SWITCH
  • GCONGJUSTDANCE2021SWITCH
  • GCONGJUSTDANCE2021SWITCH
  • GCONGJUSTDANCE2021SWITCH