Grand Theft Auto IV Complete Edition product
GMGTA4COMPLETEEDITIONPCGMGTA4COMPLETEEDITIONPCGMGTA4COMPLETEEDITIONPCGMGTA4COMPLETEEDITIONPC

Игра Grand Theft Auto IV Complete Edition, за PC

  39.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Grand Theft Auto IV Complete Edition

  Това е дефинитвното Grand Theft Auto IV преживяване - играта с най-висок рейтинг за всички времена се завръща в Complete Edition!
  Grand Theft Auto IV: Complete Edition е самостоятелно издание, което съдържа:
  Grand Theft Auto IV
  Какво означава Американската мечта днес? За Нико Белич, който току що пристига с кораб от Европа, тя е надежда да избяга от миналото си. За неговия братовчед Роман е визията, че заедно могат да намерят щастието в Града на свободата - входна врата към земята на възможностите. Докато потъват в дългове и са въвлечени в криминалния подземен свят от мошеници, крадци и социопати, те откриват, че реалността е много по-различна от мечтата в град, в който се боготворят парите и общественото положение. Там е раят за онези, които ги имат и истински ад, за тези, които ги нямат. На ваше разположение са 14 мултиплеър режима, включително: Hangman\'s NOOSE, Team Car Jack City, Car Jack City, Bomb da Base II, Mafiya Work, Team Mafiya Work, Deathmatch, Team Deathmatch, Turf War, Cops \'n Crooks, Race, GTA Race, Deal Breaker и Free Mode.

  Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, съдържаща двата епизода: The Lost and Damned
  Джони е бивш член на прословутата мото банда The Lost. Той е създал бизнес възможности за The Lost в Либърти Сити, но лоялността му е била към нашивката, която носи на гърба си и към президента на клуба Били Грей. Когато Били се завръща от рехабилитационна клиника обаче, адът се отприщва под формата на кръвопролития и разврат, а Джони се оказва в средата на яростна война за територия със съпернически банди, които искат да контролират разкъсвания от насилие и корупция град. Може ли братството да оцелее?

  The Ballad of Gay Tony The Ballad of Gay Tony инжектира Либърти Сити със свръхдоза оръжия, блясък и мръсотия. Като Луис Лопес гангстер на половин работен ден и постоянен помощник на легендарния импресарио на нощни клубове Тони Принс (познат и като "Веселият Тони”), вие се борите с лоялността си към семейството и приятелите и с несигурността кой е истински и кой лъжлив в свят, в който всеки може да бъде купен.
  Разработена от създателите на поредицата Rockstar North и развиваща се в Либърти Сити, Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony завършва епичната история и геймплей сюжет, който се пресича с историите в Grand Theft Auto IV и Grand Theft Auto: The Lost and Damned. Нови мисии, оръжия, автомобили, обновен саундтрак и мултиплейър съдържание, което показва живота в центъра на града, от другата страна на кадифената завеса, където всички са достъпни и си имат цена.

  Минимални системни изисквания:

  CPU: Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz
  CPU Speed: 1.8 GHz
  RAM: 1 GB for Windows XP / 1.5 GB for Windows Vista)
  OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 / Windows 7
  Video Card: 256MB NVIDIA 7900+ / 256MB ATI X1900+
  Sound Card: Yes
  Free Disk Space: 16 GB


  Виж още Игри за PC Rockstar Games

  Технически характеристики

  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+