Garmin D2 Delta 010-01988-30 product
SMWAGARMIND2DELTA0100198830SMWAGARMIND2DELTA0100198830SMWAGARMIND2DELTA0100198830

Смарт часовник Garmin D2 Delta, стоманен, 1.2" (30.4 мм) дисплей, до 12 дни работа, Bluetooth, Wi-Fi, кафяв

id 156652 Код: SMWAGARMIND2DELTA0100198830
1753.78 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеХарактеристикиРевюта / ВъпросиВземи на изплащане

Най-новата еволюция в GPS-навигацията на Вашата китка

 

 • Премиум GPS авиационен часовник с динамично цветно картографиране, NEXRAD време¹, автоматично регистриране на полета и предупреждения за отклонения от курса и други
 • Синхронизирайте с авиониката си за подобрена GPS навигация и данни
 • Смарт известията¹ Ви помагат да поддържате връзка в движение, докато функциите на спортния часовник предлагат вграден пулсомер, профили на активност, фитнес проследяване² и други
 • Лесно съхранявайте и възпроизвеждайте до 500 песни на вашия часовник и се свързвайте с аудио панел или слушалки (продавани отделно), оборудвани с Bluetooth® технология за слушане без телефон³
 • Garmin Pay ™ безконтактно решение за плащане4 Ви позволява да правите удобни плащания с часовника си, така че да можете да оставите Вашите пари и карти у дома
 • Батерия5: до 12 дни в режим на смарт часовник и 18 часа в GPS режим (в зависимост от настройките)

Garmin D2 серията от първокласни GPS авиационни часовници е първата, която постави истинските глобални възможности за навигация на полетите на китките на перспективни пилоти и летящи ентусиасти. Сега, с нашата серия D2 Delta, внедрихме тази технология до нови нива на възможности и свързаност. С усъвършенствани функции за авиационен и спортен часовник - налични в 3 размера - подчертават стила Ви, като същевременно спомагат за навигирането на Вашия ден. Тези часовници включват и удобни функции, като например съхранение на до 500 песни и нашето решение за безконтактно плащане Garmin Pay.

Стилен

Отличаващ се със среден (47 мм) размер със сребърен титанов панел и устойчиво на надраскване стъкло от сапфирен кристал, моделът D2 Delta е създаден изключително издръжлив за работа в трудни среди. С богат набор от цветни карти, време, референтни точки и функции за регистриране на полети, D2 Delta е истинска GPS-базирана система за полети, на която можете да разчитате. Между полетите, можете да използвате най-новите функции на спортния часовник - включително мониторирания  Elevate ™ вграден пулсомер, ежедневно проследяване на активността ², данни за обучение и др. - за да следите личните си фитнес цели. За тези интензивни дейности всяка версия на D2 Delta се предлага с мека, гъвкава бяла силиконова спортна каишка, предлагаща лесно смяна с QuickFit® без инструменти. Където и да пътувате, смарт известията¹ (имейли, текстови съобщения, сигнали и др.) могат да се показват на часовника, за да Ви помогнат да останете информирани, докато сте в движение.

Fly Direct-to  или Navigate Flight Plans

Използвайки вградената световна база данни за летищата, D2 Delta авиационния часовник Ви позволява да имате достъп до нашите Direct-to и Nearest routing функции, чрез просто натискане на един от двата специални бутона. Така че, можете да летите направо до мястото или точката по Ваш избор - или да намерите най-близкото летище, ако трябва да кацнете бързо. Можете също така да видите траекторията на полета си по отношение на близките навигационни устройства, летищата и други характеристики на пълноцветната подвижна карта на часовника - или да следвате HSI курс до Вашата цел. Лесно е да мащабирате движещата се карта, за да разширите бързо изгледа си на летища, точки, метеорологични дейности и VFR референтни характеристики, като пътища, градове, водни басейни и др. И като зададете свои собствени точки, можете да навигирате до всяко място, което не е включено в базата данни. Всъщност можете дори да създадете Mark on Target точки, за да можете лесно да препращате - и да се връщате на - местоположения, през които сте летели.

Усъвършенствано свързване в кокпита

За още по-голямо спестяване на работа можете да използвате Flight Stream 510 (продава се отделно) към Вашата система, което Ви позволява да използвате нашата Connext® технология за предаване на информация между Вашия съвместим Garmin GPS навигатор и Вашия D2 Delta часовник. Синхронизираните данни за местоположението на GPS позволяват още по-прецизни подробности за картирането на Вашия часовник. Освен това, използвайки дисплей за данни, можете да предавате друга информация - като височина, скорост, температура на външния въздух и още - на Вашия D2 Delta в реално време.

Синхронизирайте плана си за полети

В допълнение към функциите за стрийминг на данни, има и друго предимство да имате Flight Stream 510 във Вашия самолет. Когато е свързан към Вашата D2 Delta часовник, Flight Stream 510 автоматично ще прехвърли промените в полетния план от съвместимата Ви авионика към D2 Delta. Този безжичен трансфер работи и с нашето приложение Garmin Pilot ™, така че часовникът Ви винаги ще бъде в синхрон с Вашите съвместими продукти на Garmin. Нещо повече, можете да свържете D2 Delta чрез мрежа, оборудвана с Wi-Fi® технология за безжично обновяване на предварително заредените бази данни, които идват с Вашия часовник. Съвместимост с ADS-B „In“ устройство, като нашия преносим GDL® 50 приемник, ще даде възможност на приложението Garmin Pilot да предава сигнали за потенциални трафик цели, както и други ситуационни сигнали, към Вашия D2 Delta часовник.

Времето с радарно наслагване

За актуализация на времето, D2 Delta работи безжично с вашия съвместим смартфон, за да Ви държи информирани. Можете да получите достъп до метеорологични отчети, базирани на местоположението (METAR) и информация за прогноза на терминала (TAF) - включително ветрове, видимост, валежи, облачно покритие, температура, барометрично налягане и др. Бутон за бърз достъп, натискайки Direct-to и Down - извежда радарни графики с висока резолюция (NEXRAD), насложени върху движещата се карта. Така че можете лесно да получите достъп до данните, които са Ви необходими за осъзнаване на тенденциите във времето и за вземането на интелигентни решения за предварителна проверка.

 

 

Регистрирането на полета е автоматично

С безжичното свързване към Вашия смартфон, серията D2 Delta може да извърши бърза работа по регистриране на полети и други задачи за водене на записи. По време на излитането часовникът ще открие промяната в надморската височина на Вашия самолет и автоматично ще стартира функцията на бордовия дневник - датата, продължителността, общото време на полета и маршрута. След като полетът Ви приключи, той ще синхронизира данните от дневника чрез Вашия смартфон с flyGarmin.com® и приложението Garmin Pilot за съхранение.

Функции за персонализиране

Персонализираните полета за данни на Вашия D2 Delta часовник Ви позволяват лесен достъп до данните, които са най-важни за Вас - като например текуща GPS навигация, GPS трасе, разстояние от точки / летища, очаквано време по маршрута и други ключови параметри , Удобната функция за предупреждение за надморска височина може да бъде настроена да Ви уведомява, когато достигате или напускате предварително избрана височина. Има предупреждения с вибрации, за да ви уведомим, когато сте се отклонили от курса или сте достигнали желаната височина. Има и различни други таймер функции с вибриращи сигнали, които се активират, когато дойде време за превключване на резервоарите за гориво или извършване на други критични задачи.

Разширени функции за мултиспорт

Освен пълната гама от функции, свързани с полетите, D2 Delta предлага и пълен набор от функции за спорт / тренировки, фитнес и навигация на открито. Можете да се възползвате от редица физиологични показатели, динамика на движение, фитнес функции за проследяване и други - така че да можете да следите статистиките си, да измервате напредъка си и да предотвратите контузии. Предлагат се специални профили на активност за голф, плуване, бягане, колоездене, туризъм, гребане, каране на ски и др. В допълнение към отброяването на крачки и мониторинга на съня, D2 Delta използва Elevate1 вграден пулсомер, за да предостави информация за изгорените калории и да определи количествено интензивността на Вашите фитнес дейности. За допълнителна мотивация можете да изтеглите усъвършенствани тренировки и планове за обучение от нашата онлайн общност на Garmin Connect ™.

Вградена музика

Където и да сте - във въздуха или на земята - любимите Ви песни ще са винаги под ръка, благодарение на D2 Delta S и неговото съхранение на музика до 500 песни. Лесно е да прехвърляте музика от компютъра си и да направите списък с любими, на които можете да се наслаждавате чрез вашия аудио панел с Bluetooth технология или слушалки4 (продават се отделно). Можете дори да синхронизирате плейлистите си с часовника си от избрани услуги за стрийминг на музика.

 

Платете с портфейл на ръката си

За да не изоставате от активния си начин на живот, всички часовници D2 Delta предлагат нашето решение за безконтактно плащане  Garmin Pay4. Използвайте го, за да плащате за покупки, като оставите парите и картите си у дома. Функцията работи почти навсякъде, където има скенер за безконтактни плащания.

 

Персонализирани приложения, изгледи на часа и каишки

Искате ли да изразите своята индивидуалност? Лесно е да персонализирате часовника D2 Delta с безплатни приложения от нашия магазин Connect IQ ™. Променете изгледа на часа на часовника си, добавете полета с данни или свалете приложения и уиджети за информация. Има и богат избор от QuickFit каишки в избор от висококачествена кожа, метал или силикон - така че да можете да преконфигурирате часовника за всеки повод, дейност или приключение, без да са необходими никакви инструменти. Просто сменете, кликнете и отидете. В Garmin ние предлагаме всички възможности да направим Вашия D2 авиационен часовник уникален за Вас.

Физически данни и характеристики
Материал на стъклото Сапфир кристал
Материал на безела Стомана
Съвместимост с QuickFit™ каишки 22 мм
Размери 47 x 47 x 15.8 мм
Тегло 76 гр.
Размери на дисплея 1.2" (30.4 мм) диаметър
Резолюция на дисплея 240 x 240 pixels пиксела
Живот на батерията Режим смарт часовник: до 12 дни GPS режим: До 19 часа GPS + Music: До 8 часа UltraTrac™ режим: До 42 часа
Воден рейтинг 10 ATM
Памет 16 GB


 
Виж още Смарт часовници и гривни Garmin

Технически характеристики

Тип:  Смарт часовник
Особеност:  Универсален
Цвят:  Kафяв

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
 • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
 • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
 • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


test1
 • SMWAGARMIND2DELTA0100198830
 • SMWAGARMIND2DELTA0100198830
 • SMWAGARMIND2DELTA0100198830