Final Fantasy X and X-2 HD Remaster product
НазадGCONGXANDX2HDREMASRLEPS4GCONGXANDX2HDREMASRLEPS4GCONGXANDX2HDREMASRLEPS4GCONGXANDX2HDREMASRLEPS4GCONGXANDX2HDREMASRLEPS4GCONGXANDX2HDREMASRLEPS4Напред

Игра за конзола Final Fantasy X and X-2 HD Remaster - Limited Edition, за PS4

  59.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Лимитираното издание на Final Fantasy X & X-2 HD Remaster за PlayStation 4 включва метална кутия с артовете на Yoshitaka Amano.
  Завърни се в Spira на PlayStation 4!

  Final Fantasy X & X-2 HD Remaster за PlayStation 4 те връща назад във времето и допринася приятна доза носталгия по славното време на JRPG жанра. Наслади се на две от най-култовите класически ролеви заглавия от ерата на PlayStation 2, ремастерирани във висока резолюция.

  Подобрена графика, която е специално преработена за PlayStation 4.
  Оригинален или преработен саундтрак за Final Fantasy X, между който можеш да избираш.
  Cross-Save опция, която ти позволява да пренесеш своя прогрес на PS3, PS4 или Vita изданията на играта.
  Final Fantasy X:
  През изминалите векове, светът на Spira се радва на златната ера на съвършенството, която напредналата цивилизация изживява, благодарение използването на чудна технология, наречена Machina.

  Въпреки това, около хиляда години преди наши дни, се появява огромна заплаха, известна като „Sin” и застрашава всичко постигнато до момента.

  Ти влизаш в ролята на Tidus, млад играч по Blitzball, който по мистериозен начин се озовава в Spira, след като неговия роден град – Zanarkand е разрушен от Sin, хиляда години в миналото. Вярвайки, че Sin е ключът да се завърне вкъщи, Tidus се присъединява към мисията на младата повелителка Yuna, която е нагърбена със задачата да унищожи Sin и върне спокойните дни на Spira.

  Final Fantasy X-2:
  Минали са две години от както Sin е унищожен. След победата над голямото зло, Yuna продължава живота си в родното си място на остров Besaid. Един ден, Rikku гостува на младата повелителка, показвайки и една от специалните видео сфери. Записът е на него. Или не?

  Не можеш да прецениш дали наистина това е той, или е просто някой, който прилича на него. Ако е той, Yuna може би ще го види още веднъж. Без значение каква е истината, отговорът, който тя ще открие, ще промени всичко завинаги.


  Виж още Игри за Конзоли Square Enix

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти