Fallout Collection product
GMFALLOUTCOLLECTIONPCGMFALLOUTCOLLECTIONPCGMFALLOUTCOLLECTIONPCGMFALLOUTCOLLECTIONPC

Игра Fallout Collection, за PC

  19.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Fallout Collection

  Колекция от ролеви игри, развиващи се след ядрената война! Fallout Collection съдържа игрите: Fallout

  Развиваща се в постапокалиптичен свят, опустошен от ядрена война, Fallout ви отправя предизвикателството да оцелеете в опасна и непозната среда. Вие поемате ролята на обитател на укритието, човек израснал в изолирания, подземен Волт. Появяват се обстоятелства, които ви принуждават да излезете Навън – в странен свят. 80 години след края на модерната цивилизация. Свят на мутанти, радиация, банди и насилие.
  Вашата неотложна задача е да намерите заместител на повредения команден чип за системата за пречистване на водата. Без него вашите приятели са обречени на жадна смърт или ще бъдат принудени да напуснат безопасността на Волт и да излязат Навън.
  В центъра на историята е вашият герой. Fallout използва система, базирана на умения, която ви позволява да направите фини настройки на своя персонаж. Като трупате опит (най-общо половината в битки, а другата половина при разрешаване на дадени ситуации), вашият герой се развива както вие определите. Битките във Fallout са тактически на походов принцип. Имате достатъчно време, за да взимате решения. Избирайте от различни типове атаки, с разнообразни оръжия и атакуващи умения.

  Fallout 2

  Вие сте Избраният, пряк потомък на Обитателя на Волт. Старейшините на селото ви избират да носите свещения Волт-костюм на своя дядо и с времето да станете водач на народа си. Първо обаче трябва да докажете своята отдаденост към хората си. Вашето племе има нужда от помощ.

  Ако сте истинският Избраник, вие ще бъдете способен сам да предявите претенции върху наследството на Обитателя на Волт, за да поемете това, което ви се полага по рождение. Сред многото чудеса, описани в пожълтелите страници на Ръководството по оцеляване на Обитателя на Волт е Комплектът на сътворението от Градината на Еден (Garden of Eden Creation Kit). Твърди се, че GECK има силата да превърне Пустошта в плодороден рай. Ръководството обещава да върне GECK на обитателите на Волт.

  Вашето племе вече повече от 10 години оцелява в недоимък, но сега запасите са на свършване. Вие трябва да намерите Волт 13 и да се сдобиете с необходимата технология, която ще спаси народа ви. Ако се провалите в тази мисия, всички ще умрат. Вие трябва да пътувате из страшната Пустош в изпълнение на свещената мисия да откриете Волт 13. Същият Волт, който преди 80 години жестоко прогонва вашия дядо в Пустошта. Той ви е задължен, задължен е на племето ви. Време е да съберете дълговете.

  Fallout Tactics

  Присъединете се към Братството на стоманата – група, посветила се на това да върне света към предишното му благоденствие чрез развиване на науката и то с всякакви средства. Поемете мисията да събудите отдавна спяща технология, за да победите могъщ враг в единствената по рода си Fallout вселена.

  Всяка мисия включва разнообразни враждебни препятствия, които трябва да преодолеете с помощта на тактически битки. Вие контролирате до шест персонажа в сингъл плейър кампания или можете да използвате избрания от вас екип онлайн в мултиплейър сражения. Членовете на отряда се подобряват с трупане на опит.
  На ваше разположение е арсенал от най-различни оръжия – от пушки до ракетомети.

  Докато Братството на стоманата работи, вие ще предизвиквате тълпи от гули, мутанти и други радиоактивни кошмари. Въпреки превъзходството на враговете, вие ще се борите с надеждата за възраждане на човечеството. Сега сте в армията... затова – Добре дошли в Пустошта!

  Минимални системни изисквания:

  CPU Type: Pentium
  CPU Speed: 90 MHz
  RAM Required: 16 MB
  Hard Disk Space: 30 MB
  Graphics Type: SVGA
  Graphics Resolution: 640x480
  Color Depth: 256 Colors


  Виж още Игри за PC Noname

  Технически характеристики

  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+