Dynasty Warriors: Next product
НазадGCONGDYNASTYWARRIORNEXTPSVITAGCONGDYNASTYWARRIORNEXTPSVITAGCONGDYNASTYWARRIORNEXTPSVITAGCONGDYNASTYWARRIORNEXTPSVITAGCONGDYNASTYWARRIORNEXTPSVITAНапред

Игра за конзола Dynasty Warriors: Next, за PSVita

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Dynasty Warriors: Next е съвсем новото попълнение на популярната поредица, което прави своя дебют за актуалната портативна конзола на Sony - PlayStation Vita. Заглавието се възползва от новите хардуерни функции на Vita, като дава на играчите възможността да подсилят своето изживяване в играта, благодарение на прецизния тъч дисплей и сензор на движение.

  Dynasty Warriors: Next смесва традиционните бутони на портативната конзола с новите и хардуерни възможности, като мулти тъч дисплея и задния сензорен панел.
  Комбинирай експлозивен екшън с нови тактически аспекти в играта! Докосни екрана на конзолата или просто я разклати за да активираш новото "Speed Musou" и да сразиш още по-бързо своите противници.
  Впечатляващите визуални ефекти ще ти помогнат да се потопиш още по-дълбоко в света на Dynasty Warriors. Налсади се на реалистичните дуели и множеството специални мисии, които използват новите възможности на портативната Vita.
  Dynasty Warriors: Next бележи завръщането на любимия на феновете 'Edit Mode', който позволява на играчите сами да създават и персонализират своите воини.
  Наслади се на интензивни и динамични битки благодарение на 65-те включени играча в Next, които може да избереш.


  Виж още Игри за Конзоли Koei

  Технически характеристики

  Конзола:  PSVITA
  Жанр:  Fighting
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти