Dynasty Warriors 8: Xtreme CE product
НазадGCONGDYNASTYWARRIORS8XTREMEPS4GCONGDYNASTYWARRIORS8XTREMEPS4GCONGDYNASTYWARRIORS8XTREMEPS4GCONGDYNASTYWARRIORS8XTREMEPS4GCONGDYNASTYWARRIORS8XTREMEPS4GCONGDYNASTYWARRIORS8XTREMEPS4GCONGDYNASTYWARRIORS8XTREMEPS4Напред

Игра за конзола Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends - Complete Edition, за PS4

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Най-новото издание в поредицата Dynasty Warriors се фокусира върху историята и съпътстващия ѝ режим, който проследява трите кралства - Wei, Wu, Shu, и Jin. Заглавието включва съвсем нови епизоди и персонажи, като обръща още по-голямо внимание върху „Романса на трите кралства“ и тяхната драма. Също така играчите може да се насладят на съвсем новия "What If?" сценарий, който позволява да се види какво би станало със славните персонажи от тази ера, ако те бяха оцелели в битките.

  За първи път в историята на поредицата Dynasty Warriors играча може да поеме управлението над славните офицери от Wei кралството - Yue Jin и Li Dian. Разбира се в Dynasty Warriors 8 Complete са включени и много други нови и любими персонажи като Zhao Yun и Xiahou Dun, които с още над 70 героя правят играта по-огромна и разнообразна от всякога.
  В новата част дебют прави и “Rage”режимът, който временно засилва уменията на различните офицери до друго ниво, прибавя още по-динамично геймплей усещане и разбира се позволява унищожението на огромно количество противници. Подобрена е бойната система с цел покачването на тактическия елемент в заглавието, като са добавени съвсем новите Storm Rush и Variable Counter техники.
  В допълнение към главната история на играта в Dynasty Warriors 8 Complete са включени “Free” и “Galery” режими, правещи своето завръщане от предишните части на поредицата.
  Dynasty Warrior 8 Complete е по-обемна и пълна със съдържание в сравнение с версиите за PS3 и Xbox 360.


  Виж още Игри за Конзоли Koei

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти