Driveclub Special Edition product
НазадGCONGDRIVERCLUBSEPS4GCONGDRIVERCLUBSEPS4GCONGDRIVERCLUBSEPS4GCONGDRIVERCLUBSEPS4GCONGDRIVERCLUBSEPS4GCONGDRIVERCLUBSEPS4Напред

Игра за конзола Driveclub Special Edition, за PlayStation 4

  79.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Driveclub Special Edition
  Очаквано на: 08.10.2014

  DRIVECLUB SPECIAL EDITION идва в комплект с уникално специално съдържание, което ще ви даде предимство пред конкуренцията:
  Уникално изображение, поставено във висококачествена картонена опаковка. Постоянен достъп до 5 автомобила: - McLaren P1
  - Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series
  - Ferrari 458 Italia
  - Aston Martin v12 Vantage S
  - Alfa Romeo 4C2 специални пакета с ин-гейм разцветки, за да персонализирате колата и логото на клуба си. 2 винилови стикера с емблемата DRIVECLUB (един бял и един червен) – идеални за лаптопа или конзолата ви. DRIVECLUB™ е истинско въплъщение на автомобилната култура. Изумително автентично и увлекателно преживяване, DRIVECLUB™ ви позволява да усетите вълнението от състезанието с най-мощните и красиви автомобили в света, пресъздадени в стряскащи детайли както отвън, така и отвътре. Отдайте се на тръпката във високоскоростното самостоятелно състезание или се присъединете към състезателния Клуб, за да откриете какво всъщност представлява DRIVECLUB™. Създадена специално за геймърите с конзоли от ново поколение, DRIVECLUB™ ви свързва с приятелите ви, позволявайки ви да споделяте преживяването, да изпращате и получавате предизвикателства и поддържайте скоростта с представянето на вашия отбор.

  DRIVECLUB™ е изцяло за вас и приятелите ви. Най-важният елемент в нея е екипнатра работа; всички се борят един за друг и заедно печелят награди, а най-важното е, че споделяте заедно тръпката от всяко състезание.


  Виж още Игри за Конзоли SCEE

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Състезателна
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти