Destiny: The Taken King - LE product
НазадGCONGDESTINITHETAKENKINGLEBOX1GCONGDESTINITHETAKENKINGLEBOX1GCONGDESTINITHETAKENKINGLEBOX1GCONGDESTINITHETAKENKINGLEBOX1Напред

Игра за конзола Destiny: The Taken King Legendary Edition, Вкючва Expansion I и II, The Taken King, DLC пакове за Playstation, Vanguard Weapons Pack; за XBOX ONE

id 71789 Код: GCONGDESTINITHETAKENKINGLEBOX1
  59.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси
  estiny: The Taken King - Legendary Edition ти предоставя идеалната възможност да се потопиш в омайващата вселена на играта, ако поради някаква причина все още не си го направил, или притежаваш базовото заглавие, но до момента не си обогатил преживяването си с експанжъните за него. Legendary изданието включва основната версия на Destiny, двата експанжъна The Dark Below и House of Wolves, както и новия, трети и най-мащабен до момента експнажън The Taken King. Сега е идеалният момент да започнеш своето приключение или да го продължиш, като се присъединиш към вселена населена от над 20 милиона играчи, опитващи се да предпазят Земята и да се станат легенди.

  The Taken King
  Мрачни времена предстоят. Oryx, The Taken King e разярен и търси отмъщение за смъртта на сина си Crota. Той събира своята армия, състояща се от обладани от мрака единици, наречени „Taken“. Ти трябва да намериш начин да достигнеш и да се качиш на огромния космически кораб на Oryx и да победиш него и поданиците му преди той да успее да унищожи Слънчевата система.

  Destiny: The Taken King, следващото велики приключени във вселената на шутъра, обогатява историята, добавяйки нови мисии и куестове за изпълняване, още противници, допълнителни местности за изследване, Страйкове и карти за Крусибъл режима. Експанжънът добавя и нов Рейд, поставящ теб и още петима приятели пред ултимативното предизвикателно, поставящо на изпитание уменията на всеки от участниците, съобразителността им и най-вече добрата работа в екип.  Могъщи нови способности
  За да успеете ти и приятелите успешно да се противопоставите на безпощадната армия от Taken-и са добавени нови събкласове за всеки един от трите типа герои. Те добавят нови умения, предоставяйки още възможности и стратегии по време на битка. Героите избрали клас Warlock могат гневно да отприщят буря от светкавици, Hunter-ите пък са снабдени с лък, сформиран от гравитационна войд енергия, която може да струпва противници на едно място, а Titan-ите ще призовават огнен чук, с който противниците могат да бъдат поваляни от разстояние или унищожени от близо по свиреп начин.

  Нова кампания
  Огромен космически кораб орбитира покрай пръстените на Статурн. Oryx, The Taken King пристига в нашата Слънчева система, водейки с него армия от обладани противници, с които да направи отмъщението си още по-опустошително. Използвай новите си способности, оръжия и екипировка, за да успееш да се противопоставиш на прииждащите орди от врагове и намери начин да се качиш на космическия кораб и да се изправиш срещу самия Oryx и да спасиш живота на всички населяващи Слънчевата система.

  Нови местности, по-високо ниво на развитие и дейности
  Невероятната вселена на Destiny продължава да се разраства. Ще нахлуеш в база на расата Cabal, намираща се на спътника на Марс - Фобос и ще посетиш огромния кораб Dreadnaught, с който пристига Oryx.

  Попълни арсенала си с изцяло нови оръжия и брони и участвай в допълнителни Strike-ове, където ще се изправиш с могъщи босове, играй на нови арени в режима Crusible и изпитай уменията си и тези на приятелите ти в новия Raid, най-голямото предизвикателство в Destiny до момента.
  Наваксай с излязлото преди това съдържание


  Destiny
  Tи си пазителя на последния град на планетата земя и разполагаш с умението да си служиш с невероятна сила. Изследвай древните руини на нашата слънчева система, от червените дюни на Марс до буйните джунгли на Венера. Победи враговете на Земята. Открий всичко, което сме изгубили. Превърни се в легенда.


  Expansion I: The Dark Below
  Под повърхността на Луната се пробуждат отдавна забравени противници. Оцелей в зловещите дълбини на Hellmouth и спри армията на мрака, която се подготвя да нападне Земята. Обогати приключението си с нови оръжия, брони и екипировка в новите мисии, Strike-ve и Raid, разкриващи повече от историята в играта. Експанжънът добавя и три нови арени за съревнователния режим Crusible.


  Expansion II: House of Wolves
  Единствено най-смелите пазители ще успеят да заловят бунтуващите се Fallen-и, които предават Кралицата на местността Reef. Виж до къде ще те доведат героичните ти подвизи, като се оборудваш преди това с нови оръжия, брони и екипировки. Нови мисии, куестове и Strike-ове разкриват още от историята в Destiny, а три нови арени за режима Crusible обогатяват допълнително режима. House of Wolves представя и два изцяло нови режима: The Prison of Elders - в който трима играчи трябва да преодолеят противници в няколко различни арени и Trials of Osiris, съревнователен режим на рундове, в който целта е елиминацията на всички от противниковия отбор.


  Виж още Игри за Конзоли Activision

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+

  Добави Ревю / Въпрос

  Оцени продукта или задай въпрос?

  0.00 от 0 ревюта
  • 5
   0 ревюта
  • 4
   0 ревюта
  • 3
   0 ревюта
  • 2
   0 ревюта
  • 1
   0 ревюта
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  Destiny: The Taken King - LE
  • GCONGDESTINITHETAKENKINGLEBOX1
  • GCONGDESTINITHETAKENKINGLEBOX1
  • GCONGDESTINITHETAKENKINGLEBOX1
  • GCONGDESTINITHETAKENKINGLEBOX1
  • GCONGDESTINITHETAKENKINGLEBOX1
  • GCONGDESTINITHETAKENKINGLEBOX1