Dead Cells (PS4) product
НазадGCONGDEADCELLSPS4GCONGDEADCELLSPS4GCONGDEADCELLSPS4GCONGDEADCELLSPS4GCONGDEADCELLSPS4GCONGDEADCELLSPS4GCONGDEADCELLSPS4Напред

Игра за конзола Dead Cells, за PS4

  59.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Dead Cells е 2D roguelike приключение, в което контролираш алхимичен експеримент, имащ за цел да установи какво се случва на един постоянно променящ се и привидно прокълнат остров.

  Приготви се за трудни битки и предизвикателни врагове, които ако не отблъснеш веднага, ще те изпратят обратно в началото на нивото. Няма чекпойнти – побеждаваш последния бос от първият път или започваш отначало. Светът около теб ще се е променил, но враговете ти отново ще са там и ще те очакват, заредени с нови сили. Само част от прогреса ти се запазва, като нови пътища, които си отключил, достъп до нови нива, мутации, умения и оръжия.

  Dead Cells ще ти предостави множество начини и способи, с които да убиеш враговете си. Ще разполагаш с голямо разнообразие от мечове, лъкове, както и магии, но също така те очакват камшици, гранати и други изненади. Мутациите и свитъците ти позволяват да създаваш и персонализираш твоя герой по различен начин всеки следващ път, когато започваш отново.

  В крайна сметка твоите умения на играч са най-важни, а те непрестанно ще бъдат подлагани на изпитания, докато и най-непреодолимите препятствия започнат да ти изглеждат елементарни.


  Виж още Игри за Конзоли Motion Twin

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти