Darksiders, за PC product
НазадGMDPCGMDPCGMDPCGMDPCGMDPCGMDPCНапред

Игра Darksiders, за PC

  14.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Подмамен от силите на злото да предизвика края на света преждевременно, Първият конник на Апокалипсиса – Война – в обвинен в нарушаването на свещения закон чрез предизвикване на война между Ада и Рая. Обезчестен и лишен от силите си, Война трябва да се завърне на Земята, за да търси истината и да накаже виновните.
  Преследван от отмъстителна група ангели, Война трябва да се пребори със силите на Ада, да създаде съюзи с демоните, които преследва и да пътува сред останките от разрушението по Земята в своята мисия да се реабилитира. Отговорите, които търси, ще разкрият дълбока конспирация, в която Война е просто пионка във вечната битка между Ада и Рая.


  Епична мисия: Пътувайте из пустошта и населените с демони подземия на почти унищожената Земя и открийте скритите тайни, за да си помогнете в своята мисия за отмъщение и изкупление.
  Сражавайте се с Ада и Рая: Унищожете всички, които стоят на пътя ви – от войнствени ангелски сили до отвратителните демонични орди на Ада – и да се сблъскате с нечестивия Унищожител, самия предвестник на Армагедон.
  Изберете напредъка на своя герой: открийте могъщи древни реликви, подобрявайте оръжията си, отключвайте зрелищни нови способности и персонализирайте своя стил на игра.
  Конник на Апокалипсиса: Сдобийте се с услугите на Руина – страховития призрачен жребец на Война, разпространяващ вълна от разрушение сред враговете ви.

  Системни изисквания:
  OS: Windows XP (SP3) / Vista (SP2) / 7 (SP1)
  Processor: Intel Pentium IV 3.0 GHz / AMD Athlon 64 3800+ 2.4 GHz
  RAM: 1 GB (XP) / 2 GB (Vista / 7)
  Video card: NVidia GeForce 8800 / GeForce GT 220 / ATI Radeon X1900 VRAM: 256 MB
  HDD: 14 GB


  Виж още Игри за PC THQ

  Технически характеристики

  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти