Brothers in Arms Collection product
GMBROTHERSINARMSCOLLECTIONPCGMBROTHERSINARMSCOLLECTIONPCGMBROTHERSINARMSCOLLECTIONPCGMBROTHERSINARMSCOLLECTIONPC

Игра Brothers in Arms Collection, за PC

  14.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Brothers in Arms Collection съдържа трите игри от поредицата - Brothers in Arms: Road to Hill 30, Brothers in Arms: Earned in Blood и Brothers in Arms: Hell's Highway.

  Brothers in Arms Hell’s Highway довежда признатия от критиците базиран на екипи шутър от за втората световна война до следващото поколение на гейминга с невероятна графика и звук, нови геймплей функционалности и напълно преправен онлайн компонент.

  Новата част от поредицата не разочарова с познатите ни заинтригуваща история, безпрецедентна автентичност и интензивен базиран на екипи екшън. Играта ви пуска в средата на култовата “Operation Market Garden”, най-голямата операция с парашутисти във втората световна война.


  Brothers in Arms Hell’s Highway – следващото поколение: класическата, автентична, базирана на екипи бойна поредица експлодира на хардуера от следващото поколение, предлагайки безпрецедентна графика и функционалности.
  Нова история, нова обстановка. Присъединете се към Мат Бейкър, Джо Хартсок и останалата част от 101-ва Дивизия Парашутисти в операция “Market Garden”, докато се бият по популярната Hell’s Highway магистрала в смел опит да приключат войната бързо.
  Живейте живота на войник: получавайте заповеди от централата, патрулирайте, виждайте врага и поставяйте унищожителни засади. За първи път, намирането на врага преди да ви намери той е част от предизвикателството.
  Безпрецедентен дизайн на героите: героите изглеждат, говорят, движат се и мислят с невероятен реализъм. Гейм героите общуват с играчите и един с друг, като истински братя по оръжия, разменят амуниции, помагат на ранени съюзници и цивилни, работят заедно и още
  Богато кинематографично изживяване: като лидер на екипа, вие общувате с и започвате да познавате вашите братя. Всеки герой има свое собствена персоналност и история и израства през играта.
  Мощни нови единици под ваше командване: играчите могат да използват и командват екипи с комбинирани оръжия – екипи с картечници създават интензивен огън, екипи с базуки, могат да унищожават сгради и танкове, а екипи с минохвъргачки могат да блъскат по враговете от разстояние.
  Играйте по ваш собствен начин: играчите могат да избират техния екип, за да изпълняват тактически елегантни заобиколни маневри или да щурмуват със стрелящи оръжия.
  Унищожимо прикритие: придвижвайте мъжете си и избирайте прикритието си мъдро – моделирани използвайки истински физически стойности и държания, оръжията ще нарушават, драскат, изгарят и унищожават света около вас.
  Напълно ново мултиплейър изживяване: бийте големи мултиплейър битки с дузини играчи от всяка страна, комбинирайки интензивитета и достъпността на Deathmatch с базирания на екипи геймплей, който направи Brothers in Arms популярна.


  Виж още Игри за PC Ubisoft

  Технически характеристики

  Жанр:  Fighting
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти