Berserk and the Band of the Hawk product
НазадGCONGBERSERKBANDOFHAWKPS4GCONGBERSERKBANDOFHAWKPS4GCONGBERSERKBANDOFHAWKPS4GCONGBERSERKBANDOFHAWKPS4GCONGBERSERKBANDOFHAWKPS4Напред

Игра за конзола Berserk and the Band of the Hawk, за PS4

id 97727 Код: GCONGBERSERKBANDOFHAWKPS4
  69.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси
  Едно от най - бруталните и мрачни фентъзита идва за Playstation 4, оставяйки кървава диря след себе си. Дълбоки персонажи, тъмни желания, убийства, интриги, амбиция, желание за мъст, желание за живот, една нереализарана, излъгана любов и много неочаквани обрати - това са само част от съставките на многопластовата история, която ще те запознае с Guts, Casca, Griffith и останалите персонажи от култовата манга Berserk.

  Berserk завладява сърцата не само в Япония, но и по целия свят с уникалната си, страховита атмосфера и заплетените сюжетни линии, които в играта, следват героичния живот на Guts. Пътят му е осеян с предателства, трупове, чудовища, епични битки и черна магия. Ще получиш по много от всичко - любов, хумор, драма, динамичен екшън и напрегната обстановка.

  Историята - от The Golden Age Arc, та до края на Hawk of the Millennium Empire Arc, Guts ще трябва да посрещне съдбата си, точно както е и в мангата - окъпан в много кръв, но и с надежда в сърцето.
  Slash & Smash екшън привкус - стилът на игра наподобява този на Warriors игрите, но действието се развива в мрачния свят на Griffith и компания.
  Отмъщението е начин на живот! Освен историята от популярната Golden Age Arc, тук се присъединяваш към Guts в свещения му куест за отмъщение през The Hawk of Millennium Arc.
  Включени са арт материали, кадри от анимационния филм, вече познати картини, както и нови, оригинални сцени, описващи в подробности взаимодействието между героите.
  Можеш да играеш с различни персонажи в различните части на историята. Всеки един разполага с уникален набор от умения, собствени чувства и преживелици и всеки един от тях ще остави различно усещане в теб.
  Познати гласове - за да е абсолютно истинско всичко - японските озвучители са същите както във филмовата трилогия и новите аниме серии.
  Смутни времена изпълнени с хаос и войни. Кралството Midland и Империята Chuder са се вкопчили в смъртоносна схватка. Guts, самотен наемник се среща с отряда на "Белия Ястрб", поведен от доблестния войн Griffith и се присъединява към тях. Там започват неочакваните приятелства, включително и с жена на име Casca.
  Отрядът си заслужава доверието и признанието дори от краля на Midland. И така, сражавайки се под неговия флаг, те попадат на легендарния, а съдейки по слуховете и безсмъртен боец Nosferatu Zodd. Въпреки, че той побеждава в битка и Guts, и Griffith, Zodd забелязва бехелита, който виси на врата на Griffith и решава, все пак, да ги остави живи.
  След време пътищата на Guts и Griffith се разделят. Вторият изпада в беда, воден от собствената си самонадеяност и арогантност. Научавайки за това, Guts решава да се върне на помощ.
  Ала съществото, което Guts открива по - късно, няма общо с достойния бял ястреб Griffith. Отчаянието, в което е изпаднал, активира пурпурния бехелит...
  За да реализира собствените си амбици, Griffith решава да се прероди във "Femto", един от Петимата Ангели и предлага в замяна живота на верните си сподвижници и приятели...
  Само двама оцеляват... Единият е Guts... Следва отмъщение!


  Виж още Игри за Конзоли Tecmo KOEI

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Добави Ревю / Въпрос

  Оцени продукта или задай въпрос?

  0.00 от 0 ревюта
  • 5
   0 ревюта
  • 4
   0 ревюта
  • 3
   0 ревюта
  • 2
   0 ревюта
  • 1
   0 ревюта
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGBERSERKBANDOFHAWKPS4
  • GCONGBERSERKBANDOFHAWKPS4
  • GCONGBERSERKBANDOFHAWKPS4
  • GCONGBERSERKBANDOFHAWKPS4
  • GCONGBERSERKBANDOFHAWKPS4