Assassins Creed : American Saga product
НазадGMACAMERICANSAGAGMACAMERICANSAGAGMACAMERICANSAGAGMACAMERICANSAGAGMACAMERICANSAGAGMACAMERICANSAGAНапред

Игра Assassins Creed: American Saga, за PC

  29.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Assassin's Creed: American Saga включва игрите, които разказват сагата на фамилията Kenway, а именно трите хитови попълнения от известната поредица на Ubisoft - Assassin's Creed III, Assassin's Creed IV: Black Flag и Assassin's Creed: Liberation HD.

  Assassin's Creed III

  Аssassin's Creed поредицата се пренася в различна епоха и на друг континент - 18 век, Северна Америка. След повече от 20 годишно противопоставяне 13 американски колонии и британската корона са на ръба на войната и кръвопролитието е неизбежно. От горящите останки на поселището си ще се издигне нов убиец - Connor. Неговите смесени индиански и британски корени и експлозивните събития от периода ще са в основата на неговата борба за свобода и справедливост.

  Assassin's Creed 3 ще заплени играчите с феноменална визия благодарени на новия си гейм енджин и ще ги отведе в гъсто населени градове и дивата прерия. Очакват ги много нови предизвикателства в лицето на въоръжените с огнестрелни оръжия опоненти и суровите условия на дивия запад. Connor ще има на свое разположение и впечатляващ арсенал от оръжия, сред които лъкове, пистолети, томахавка, както и запазената марка на ордена.

  Потопете се в един от най-вълнуващите и знакови периоди в американската история от изцяло нова и неочаквана гледна точка.

  Assassin's Creed IV: Black Flag

  Годината е 1715. Пиратите в карибския басейн са страшилище в морето и на сушата. Алчността, жестокостта и беззаконието са ежедневие.

  Сред хората извън закона се откроява фигурата на капитан Edward Kenway. В преследването на слава и богатства той е заслужил уважението на легенди дори като Blackbeard, но уникалният му талант го поставя и между воюващите Assassins и Templar. Противопоставяне, което може да унищожи всичко, което пиратите са построили.

  Assassin's Creed: Liberation HD

  Assassin’s Creed: Liberation HD е преработена версия във висока резолюция на PS Vita заглавието носещо същото име. Изданието е с подобрена визия, физика и по-плавни анимации, като са добавени няколко бонус мисии, ремастериран саундтрак и нови звукови ефекти.

  От препълнените улици на Ню Орлианс, през замъглените от вуду магия и метанови изпарения блата на Амазонка, до календарните руини на древните Маи, АС3: Liberation винаги ще държи вниманието приковано към екрана. Aveline е със смесени френски и африкански корени, които ѝ дават изключително преимущество над враговете, подобрявайки инстинкитите и уменията ѝ за боравене с оръжия, сред които има доста екзотични такива, като мачете, тръбичка за отровни стрелички и дуелни пистолети. Типична нощ в живота на Aveline включва тичане по улиците и заблуждаване на преследвачите, катерене по стените и отстраняване на дебнещите я опасности, от удобната й позиция на покривите. В Liberation няма да имате много и верни приятели, но винаги можете да разчитате на сенките и бързината си, които ще са ваши основни съюзници.

  *Assassin's Creed: American Saga все още не се е сдобила с официална обложка и поставената за момента не представлява крайния продукт.

  Системни изисквания:

  OS: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
  Processor: Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
  Memory: 2 GB RAM
  Graphics: Nvidia Geforce GTX 260 or AMD Radeon HD 4870 (512MB VRAM with shader Model 4.0 or higher)
  Hard Drive: 30 GB available space
  Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers


  Виж още Игри за PC Ubisoft

  Технически характеристики

  Жанр:  Stealth
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+