Air Conflicts: Vietnam product
НазадGMAIRCONFLICTSVIETNAMGMAIRCONFLICTSVIETNAMGMAIRCONFLICTSVIETNAMGMAIRCONFLICTSVIETNAMGMAIRCONFLICTSVIETNAMGMAIRCONFLICTSVIETNAMНапред

Игра Air Conflicts: Vietnam, за PC

  19.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Войната във Виетнам. Годината е 1962. Конфликт, започнал преди повече от 20 години достига своя връх. Виетнам е територия Комунистическия Север е започнал горчива гражданска война с анти комунистическия Изток. Съединените Американски Щати започват студената война със Съветския съюз. За да затвърдят интереса си, Щатите решават да подкрепят Южна Корея в битката им срещу виетконгските сили.
  Стани свидетел на историята на Joe Thompson, смел US Air Force пилот по време на войната във Виетнам. Той е един от първите щатски войници, които успява да стъпи във Виетнам. Млад, талантлив и нетърпелив да изпълни своя дълг. Неговата увереност в това да помогне на своята страна и на нейните граждани от друга страна позволява на други хора да го манипулират.
  Влез в пилотските кабини на бойни самолети и хеликоптери, машините на войната, които за пръв път влизат в действие по време на войната във Виетнам. Изживей невероятни, напрегнати и изпълнени с екшън и динамика битки във въздуха, стани спътник на Joe и му помогни да се докаже като един истински летателен ас.
  Войната ще го изправи на изпитание, което никога до момента не е срещал. Изживяното във Виетнам ще промени Joe завинаги и ще бележи взаимоотношенията със семейството му, които са само сранични наблюдатели. Неговият контакт с тях ще бъде единствено чрез писмата, които им изпраща...


  Виж още Игри за PC Kalypso

  Технически характеристики

  Жанр:  Симулатор
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+