Berserk and the Band of the Hawk
НазадBerserk and the Band of the HawkBerserk and the Band of the HawkBerserk and the Band of the HawkBerserk and the Band of the HawkНапред

Игра за конзола Berserk and the Band of the Hawk, за PS4

id 97727 Код: GCONGBERSERKBANDOFHAWKPS4
  69.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси
  Едно от най - бруталните и мрачни фентъзита идва за Playstation 4, оставяйки кървава диря след себе си. Дълбоки персонажи, тъмни желания, убийства, интриги, амбиция, желание за мъст, желание за живот, една нереализарана, излъгана любов и много неочаквани обрати - това са само част от съставките на многопластовата история, която ще те запознае с Guts, Casca, Griffith и останалите персонажи от култовата манга Berserk.

  Berserk завладява сърцата не само в Япония, но и по целия свят с уникалната си, страховита атмосфера и заплетените сюжетни линии, които в играта, следват героичния живот на Guts. Пътят му е осеян с предателства, трупове, чудовища, епични битки и черна магия. Ще получиш по много от всичко - любов, хумор, драма, динамичен екшън и напрегната обстановка.

  Историята - от The Golden Age Arc, та до края на Hawk of the Millennium Empire Arc, Guts ще трябва да посрещне съдбата си, точно както е и в мангата - окъпан в много кръв, но и с надежда в сърцето.
  Slash & Smash екшън привкус - стилът на игра наподобява този на Warriors игрите, но действието се развива в мрачния свят на Griffith и компания.
  Отмъщението е начин на живот! Освен историята от популярната Golden Age Arc, тук се присъединяваш към Guts в свещения му куест за отмъщение през The Hawk of Millennium Arc.
  Включени са арт материали, кадри от анимационния филм, вече познати картини, както и нови, оригинални сцени, описващи в подробности взаимодействието между героите.
  Можеш да играеш с различни персонажи в различните части на историята. Всеки един разполага с уникален набор от умения, собствени чувства и преживелици и всеки един от тях ще остави различно усещане в теб.
  Познати гласове - за да е абсолютно истинско всичко - японските озвучители са същите както във филмовата трилогия и новите аниме серии.
  Смутни времена изпълнени с хаос и войни. Кралството Midland и Империята Chuder са се вкопчили в смъртоносна схватка. Guts, самотен наемник се среща с отряда на "Белия Ястрб", поведен от доблестния войн Griffith и се присъединява към тях. Там започват неочакваните приятелства, включително и с жена на име Casca.
  Отрядът си заслужава доверието и признанието дори от краля на Midland. И така, сражавайки се под неговия флаг, те попадат на легендарния, а съдейки по слуховете и безсмъртен боец Nosferatu Zodd. Въпреки, че той побеждава в битка и Guts, и Griffith, Zodd забелязва бехелита, който виси на врата на Griffith и решава, все пак, да ги остави живи.
  След време пътищата на Guts и Griffith се разделят. Вторият изпада в беда, воден от собствената си самонадеяност и арогантност. Научавайки за това, Guts решава да се върне на помощ.
  Ала съществото, което Guts открива по - късно, няма общо с достойния бял ястреб Griffith. Отчаянието, в което е изпаднал, активира пурпурния бехелит...
  За да реализира собствените си амбици, Griffith решава да се прероди във "Femto", един от Петимата Ангели и предлага в замяна живота на верните си сподвижници и приятели...
  Само двама оцеляват... Единият е Guts... Следва отмъщение!  Виж още Игри за Конзоли Tecmo KOEI
  Виж всички Игри за Конзоли в категорията

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Добави Ревю / Въпрос

  Оцени продукта или задай въпрос?

  0.00 от 0 ревюта
  • 5
   0 ревюта
  • 4
   0 ревюта
  • 3
   0 ревюта
  • 2
   0 ревюта
  • 1
   0 ревюта
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  Berserk and the Band of the Hawk
  • Berserk and the Band of the Hawk
  • Berserk and the Band of the Hawk
  • Berserk and the Band of the Hawk
  • Berserk and the Band of the Hawk
  • Berserk and the Band of the Hawk