Zanki Zero: Last Beginning (PS4) product
НазадGCONGZANKIZEROLASTBEGINNINGPS4GCONGZANKIZEROLASTBEGINNINGPS4GCONGZANKIZEROLASTBEGINNINGPS4GCONGZANKIZEROLASTBEGINNINGPS4GCONGZANKIZEROLASTBEGINNINGPS4GCONGZANKIZEROLASTBEGINNINGPS4GCONGZANKIZEROLASTBEGINNINGPS4Напред

Игра за конзола Zanki Zero: Last Beginning, за PS4

  • Безплатна доставка
109.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристики
Бог създаде света за седем дни, но на хората им отне само един ден, за да го унищожат. Животът такъв, какъвто го познавахме, потъна в дълбините на морето. Сгради, къщи, автомобили, светофари, асфалт ... Модерната цивилизация беше разрушена и се превърна се в нищо повече от отломки, носещи се в морето. Изследвай руйни, подземия и острови в този пост-апокалиптичен свят, и проследи историята на неговите 8 герои, борещи се за оцеляване, и търсещи смисъл в този непрестанен цикъл на живот и смърт.

-8 протагониста, 7 смъртни гряха, безкрайни животи - играй с един от осемте главни герои във всяка глава и изследвай подземията, кулите и островите, за да откриеш смъртоносните грехове на тяхното минало.
-Живей, умри, повтори - всеки жизнен цикъл съдържа 13 дни. Уменията и способностите на героите се различават през времето на тяхната младост и настъпваща старост. В зависимост от това как ще умреш, можеш дори да спечелиш бонус ъпгрейди за следващия си жизнен цикъл. Възползвай се максимално от всеки жизнен цикъл!


Виж още Игри за Конзоли Други

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Role Playing
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти