Yoshis Crafted World (Nintendo Switch) product
НазадGCONGYOSHISCRAFTEDWORLDSWITCHGCONGYOSHISCRAFTEDWORLDSWITCHGCONGYOSHISCRAFTEDWORLDSWITCHGCONGYOSHISCRAFTEDWORLDSWITCHGCONGYOSHISCRAFTEDWORLDSWITCHGCONGYOSHISCRAFTEDWORLDSWITCHGCONGYOSHISCRAFTEDWORLDSWITCHНапред
ОписаниеТехнически характеристики

Играй с Yoshi, скачай на високо, поглъщай враговете си и търси съкровища, за да събереш всички колекционерски предмети. Различните нива могат да се играят отзад напред, осигурявайки нови перспективи за изследване и нови начини за откриване на някои от по-хитро скритите предмети.

Всичко започна, когато Kamek и Baby Bowser се канеха да откраднат важен скъпоценен камък. Легендата разказва, че този тайнствен артефакт може да изпълни най-смелите мечти на своя притежател! За щастие Yoshi и неговите приятели са тук, винаги готови да се притекат на помощ, ако нещо се обърка. Подай Joy-Con контролер на приятел и се съюзете, за да преминете заедно през това предизвикателно кооперативно приключение.

Изпробвай Mellow mode, който ще даде криле на Yoshi, за да се насладиш на едно още по-безпроблемно изживяване с приятен полъх. Намирането на всички цветя, монети и Poochy Pups не е малък подвиг! За допълнителна защита се оборудвай с някой от специалните костюми, които можеш да отключи по време на своята игра.
Виж още Игри за Конзоли Nintendo

Технически характеристики

Конзола:  Switch
Жанр:  Платформени
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  3+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: