WWE 2K15 Hulkamania Edition product
НазадGCONGWWE2K15HULKAMANIAPS4GCONGWWE2K15HULKAMANIAPS4GCONGWWE2K15HULKAMANIAPS4GCONGWWE2K15HULKAMANIAPS4GCONGWWE2K15HULKAMANIAPS4GCONGWWE2K15HULKAMANIAPS4GCONGWWE2K15HULKAMANIAPS4Напред

Игра за конзола WWE 2K15 Hulkamania Edition, за PlayStation 4

  • Безплатна доставка
169.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
WWE 2K15 Hulkamania Edition - PRE-ORDER
Очаквано на: 31.10.2014

Специалното издание WWE 2K15 Hulkamania Edition включва: Копие от играта WWE 2K15. Луксозна опаковка. Картичка с колекционерска стойност с автограф на Хълк Хоган. Винилова фигура на Хълк Хоган Funko "Hollywood". Два бонус героя Хълк Хоган. Два бонус персонажа Стинг. WWE 2K15 поставя началото на нова ера в WWE поредицата и предлага играта, която феновете търсят от години!
Благодарение на новото партньорство между Visual Concepts и Yuke’s, с фокус поставен върху геймплея, визуалните и звуковите подобрения, както и върху нови игрови режими, WWE 2K15 ще ви предостави възможно най-автентичната, задълбочена и действена WWE видео игра до момента.


Съвместна разработка: за WWE 2K15 Visual Concepts обединява сили с утвърдения разработчик Yuke’s, за да пренесе WWE видео игрите на форматите от следващо поколение.
Подобрения в геймплея: в WWE 2K15 се наблюдава значително усъвършенстване на основния геймплей чрез ключови допълнения и подобрения, направени с идеята да издигнат поредицата на още по-високо ниво. От съвсем новата технология за улавяне на движението до усъвършенстваните анимации и голямо количество елементи, които предстои да бъдат обявени, WWE 2K15 ще ви предостави висококачествена спортна симулация.
Супер звезди от следващо поколение: WWE 2K15 извлича предимствата на технологията за улавяне на движенията, използвана в серията NBA 2K, която се фокусира върху главата, тялото и чертите на лицето, за да създаде неповторимо ниво на автентичност на модела (само при PS4, Xbox One). В допълнение подобренията в представянето, включително на светлинните ефекти, драстично влияят върху появяването на включените супер звезди и диви на WWE, като резултатът е естествен външен вид.
Усетете звука: WWE 2K15 още повече наподобява телевизионното шоу WWE чрез значителни промени в дълбочината и качеството на звука. Коментарите в играта са пет пъти по-разнообразни в сравнение с тези от предишните игри.
Нови игрови режими.

WWE 2K15 Hulkamania Edition включва следното съдържание:  • Копие на играта WWE 2K15

  • Специална опаковка

  • Ексклузивна колекционерска карта с автограф на самия Hulk Hogan, подписан самостоятелно за всяко едно от копията на изданието

  • Екслузивна Funko "Hollywood" Hulk Hogan фигурка

  • Парче от платнената повърхност на ринга, върху който е стоял Hulk Hogan на 10 март 2014

  • Ранен достъп до персонажите: Hulk Hogan, "Hollywood" Hulk Hogan, и Sting


 


WWE 2K15 е първото попълнение в популярната кеч поредица на 2K Games, което ще направи своя дебют на конзолите от ново поколение - Xbox One и PlayStation 4. Играта използва съвсем новия енджин на студиото Eco-Motion, който е в състояние да предостави съвсем нови анимации на движение и забележителни визуални ефекти, които да направят WWE 2K15 още по-реална. Специалното издание на WWE 2K15 е насочено около легендарния кечист Хълк Хоган. То е произведено в изключително малки количества и съдържа в себе си еклузивни съдържания, които са задължителни за всеки един фен
Виж още Игри за Конзоли 2K Games

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Fighting
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+

Вземи на изплащане

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти