Total War: Warhammer Limited Edition product
НазадGMTOTALWARWARHAMMERLEPCGMTOTALWARWARHAMMERLEPCGMTOTALWARWARHAMMERLEPCGMTOTALWARWARHAMMERLEPCGMTOTALWARWARHAMMERLEPCGMTOTALWARWARHAMMERLEPCНапред

Игра Total War: Warhammer Limited Edition, за PC

  • Безплатна доставка
109.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристики
Ерата на безкрайните завоевания, хиляди войни участващи в титанични сблъсъци, докато цели раси воюват една срещу друга, всяка водена от страховит герой, търсещ господство над света.
Всички под твоето управление!

Доблестният Karl Franz е повел хората от Империята, стремейки се да обедини разединените графове под знамето на силата и изправяйки се заедно с тях пред своите общи врагове.
Жадни за порочната бруталност на битките, Greenskins се присъединяват към  племето на Grimgor Ironhide: Орки и Гоблини, обединени в жаждата си за кръвопролитие.
Върховният крал Thorgrim нарежда на джуджетата в планинските крепости за да се изправят срещу несправедливостта нанесена им през хилядолетията. 
Мотивите на Вампирските графове от Mannfred von Carstein са забулени в убийствена тайна, а войските им се надигат от гниещите редци на мъртвите.
Докато Старият свят бива разкъсван от предателства, войни и неизмерима сила, предстои по-голяма заплаха, която идва с ледените ветрове от севера. Тъканта на реалността започва да се протрива и разкъсва...

Очаква те уникална комбинация от битки в реално време и пристрастяваща походова кампания, изпълнена с държавничество, политика и изграждане на империя, Total War: Warhammer ще ти предостави стотици часове невероятен геймплей. Освен всичко това заглавие ще бъде комбинирано с още две самостоятелни игри, които да добавят допълнително съдържание, което да ти предостави най-голямото и дълбоко Total War изживяване досега. Приготви се за епична трилогия заглавия, които ще предефинират фентъзи стратегическия жанр.
Това е началото на една нова ера. Total War: Warhammer ще съживи един легендарен свят на герои, чудовища, летящи създания, бурии от магическа сила и орди от кошмарни бойци.
Правилата са променени: единствената константа... е войната.


Виж още Игри за PC SEGA

Технически характеристики

Жанр:  Стратегия
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти