Splinter Cell Double Agent product
GMSPLINTERCELLDOUBLEAGENT

Игра Splinter Cell Double Agent, за PC

  19.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Ветерана агент Сам Фишър се завръща. Но никога не се изправял срещу враг като този. За да спре унищожителна терористична атака, той трябва да проникне в зловеща терористична група и да я унищожи от вътре. За първи път изживейте не отпускащото и за секунда напрежения и свиващите стомаха дилеми на живота като двоен агент. Докато инфилтрирате терористична организация в американската и централа, трябва внимателно да премервате следствията от вашите действия. Убийте твърде много престъпници и ще разкриете прикритието си. Двоумете се твърде дълго и милиони ще умрат. Направете каквото трябва, за да завършите мисията си, но се измъкнете живи.

  Double Agent напълно ще революционизира и преоткрие шпионския екшън жанр, като представи концепцията за двойния агент, създавайки чисто нов вид геймплей.
  Double Agent е колаборативно начинание между студията на Убисофт в Монреал, Шангхай и Анеси – и напълно ще се възползва от всяка платформа с ексклузивно съдържание и уникално геймплейно изживяване.
  Двойни цели за изпълнение: Агенти на правителството и терористи ще искат от вас да изпълнявате задачи по едно и също време.
  Открийте напрежението на това да сте двоен агент: Използвайте истински тактики, употребявани от днешните двойни агенти в реалния живот, за да саботирате плановете на терористите.
  Изследвайте сложен сюжет с няколко края: вашите избори се отразяват на това как историята и геймлпея се развива.
  Свят на международни шпиони: Мисии от цял свят, от Азия до Африка до сърцето на САЩ. Изживейте екстремни ситуации: под водата или в пясъчна буря, криейки се зад прах или пушек и дори скачане с парашут.
  Нов автентични джаджи: научете се да използвате последните оръжия и джаджи на службите за сигурност на щатите, както и терористични оръжия добити от черния пазар.
  Иновативна онлайн игра: Признатия от критиците мултиплейър екшън на Splinter Cell се завръща с чисто нови иновации за всяка платформа.
  Минимални системни изисквания:

  CPU: Pentium 4 or AMD Athlon 3000 - Game optimized for dual-processor-enabled computers.
  CPU Speed: 3 GHz
  RAM: 1 GB
  OS: Windows XP
  Video Card: DirectX 9.0c-compliant, Shader 3.0-enabled 128 MB video card (NVIDIA GeForce 6200+ / Radeon X1300+)
  DirectX version: 9.0c or higher (9.0c included on disc)
  Sound Card: Yes
  Free Disk Space: 8 GB
  CD-ROM: 24x CD-ROM or faster


  Виж още Игри за PC Ubisoft

  Технически характеристики

  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти