Sniper Elite V2 product
GCONGMASTRETRONICSNIPERV2

Игра за конзола Sniper Elite V2, за PS3

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Вие сте снайперист на съюзническите сили, изпратен в Берлин в края на Втората световна война, когато Червената армия затяга примката около града. Мисията ви е да убиете петима учени, разработващи V2 ракети, за които се знае, че искат да преминат на страната на руснаците.

  И все пак, докато се впускате в изпълнение на ужасната си задача, научавате, че един от учените иска да се присъедини към съюзниците. Докато се опитвате да го спасите, разбирате, че руснаците са прихванали V2 ракети и възнамеряват да ги заредят със смъртоносния нервно-паралитичен газ табун, а след това да ги изстрелят към Лондон под претекст, че това е последното издихание на германската атака.

  Невероятната технология "kill cam" демонстрира какво се случва в действителност, когато куршумът попадне в тялото на врага.
  Sniper Elite V2 представя подробна симулация на стрелба със снайпер с модерна балистика, която взема предвид гравитацията, вятъра, скоростта, проникването на куршума, стабилността при прицелване и други фактори.
  Често ще се озовавате в ситуация, в която трябва да изберете дали да останете напълно открити, докато сте на перфектната позиция или да поемете по-сложен маршрут, за да продължите мисията си.
  Играта разкрива автентични локации от Берлин през Втората световна война, както и превозни средства, оръжия и униформи, изработени по модел на оригиналите.


  Виж още Игри за Конзоли Mastertronic

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGMASTRETRONICSNIPERV2