Samurai Warriors 4 II product
НазадGCONGKOEISAMURAIWR4IIPS4GCONGKOEISAMURAIWR4IIPS4GCONGKOEISAMURAIWR4IIPS4GCONGKOEISAMURAIWR4IIPS4GCONGKOEISAMURAIWR4IIPS4GCONGKOEISAMURAIWR4IIPS4GCONGKOEISAMURAIWR4IIPS4Напред

Игра за конзола Samurai Warriors 4 II, за PS4

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Samurai Warriors, както може би знаеш, е сага, фокусирана върху героите, техните съдби се разкриват, бродейки из исторически достоверни местности във феодална Япония.
  Samurai Warriors 4 II обаче е по - различното заглавие. 13 вълнуващи глави ще ти разкрият личностната история на всеки персонаж, разказани от тяхно име. Главните герои са 9 от Samurai Warriors 4, трима любимци на феновете от предишните части и едно изцяло ново попълнение.
  Приготви се за динамика, драма и много екшън с новата игра Samurai Warriors 4 II и включените нововъведения:

  Хипер атаката е вече по - ефикасна, когато моралът на съюзниците е висок. Някои зони не допускат използването на този тип атаки.
  Подобрен изкуствен интелект, който се нагажда според действията на играча. Ездата вече е удоволствие, с правилното разположение на камерата.
  Можеш да разпределяш точките атрибути и опит по подобен начин на режима Conquest. Екипировки и предмети са заменени от умения, които можеш да научаваш и нови статистики. Уменията имат лимит 3-то ниво, а атрибутите са наречени "допълнителни умения", като тяхната механика е взаимствана от базовата игра.
  Всеки персонаж има уникален Epiphany skill", умение, което може да се научи, за да преминеш границата на обикновеното.
  Предишни оръжия от допълнително дигитално съдържание за сваляне, сега са вторични редки оръжия. Можеш да променяш атаката на оръжието, както и последствията, качвайки нивото му. Максиналното ниво за оръжията е 50, а максималният ранг е 5.
  Можеш да подобряваш и ездитните животни.
  Възможно е прехвърлянето на персонажи от базовата игра в тази чрез save data. Те могат да участват в режима Free Mode и Endless Castle Mode.
  Ново дигитално съдръжание за сваляне, което включва нови оръжия, костюми, ездитни животни и др.  Виж още Игри за Конзоли Koei

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Fighting
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGKOEISAMURAIWR4IIPS4
  • GCONGKOEISAMURAIWR4IIPS4
  • GCONGKOEISAMURAIWR4IIPS4
  • GCONGKOEISAMURAIWR4IIPS4
  • GCONGKOEISAMURAIWR4IIPS4
  • GCONGKOEISAMURAIWR4IIPS4
  • GCONGKOEISAMURAIWR4IIPS4