Saints Row IV Re-Elect and Gat product
НазадGCONGDPSR4REESRGOOHONEGCONGDPSR4REESRGOOHONEGCONGDPSR4REESRGOOHONEGCONGDPSR4REESRGOOHONEGCONGDPSR4REESRGOOHONEGCONGDPSR4REESRGOOHONEНапред

Игра за конзола Saints Row IV: Re-Elected + Saints Row: Gat Оut of Hell, за XBOX ONE

  59.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Пакетът включва: Играта Saints Row IV. Самостоятелния експанжън Saints Row: Gat Оut of Hell. Най-лудата open world игра се завръща с подобрена визия, пълния комплект DLC-та за оригиналния Saints Row IV и дяволски забавния и изключително богат на съдържание нов експанжън Gat Out of Hell! Saints Row IV: Re-Elected ще напише нова глава в историята на Светците. След като се справя с терористична заплаха, Босът е избран за президент на Съединените щати. Спокойният му престой в Овалния кабинет обаче не трае дълго, защото родната ни планета бива нападната от извънземни нашественици, които могат да бъдат сразени единствено с помощта на огромни оръжия, суперсили и непристоен хумор. Истински късмет е, че в тази игра разполагаш и с трите! *Забележка: За използването на онлайн функциите на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен Xbox Live Gold абонамент.

  За първи път имаш възможност да играеш с Джони Гат (Johnny Gat) или Киндзи Кенсингтън (Kinzie Kensington), самостоятелно или в кооперативен режим за двама.
  An Open World from Hell – Включи се в жестоката война в Ада срещу Принца на Мрака. Независимо дали ще спасяваш съюзници или ще избереш да се изправиш срещу ужасяващите Архдюкове – динамичният екшън и забавлението са гарантирани, при това директно в Ада. Бъди внимателен в решенията, които взимаш.
  Нови свръхестествени сили – в добавка към всеизвестните умения от Saints Row 4, ще разполагаш и с ангелски крила, с умението да призоваваш импове, както и с божествена аура, която ще кара всички да ти се прекланят.
  Разполагаш с набор от различни адски оръжия, включително и такива, вдъхновени от седемте смъртни гряха.
  Този път ще можеш да убиеш Декс (Dex), честна дума! След първите седем пъти ще получиш и бонус оръжие.  Виж още Игри за Конзоли Deep Silver

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти