Rise of the Tomb Raider Collectors Edition product
НазадGMRISEOFTHETOMBRIDERCOLLECTIONGMRISEOFTHETOMBRIDERCOLLECTIONGMRISEOFTHETOMBRIDERCOLLECTIONGMRISEOFTHETOMBRIDERCOLLECTIONGMRISEOFTHETOMBRIDERCOLLECTIONНапред

Игра Rise of the Tomb Raider Collectors Edition, за PC

  • Безплатна доставка
259.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Колекционерското издание на Rise of the Tomb Raider идва със следното съдържание:

Копие от играта
30 сантиметрова фигура на Lara Croft
Клекционерска метална кутия за съхранение на играта
Реплика на дневника на Lara
Модел реплика на огърлицата на Lara
Season PassВъв високо оценената Tomb Raider, Lara Croft се е научила да оцелява на всяка цена, но този път я очаква един съвсем нов и мистериозен свят. След като е разкрила една древна загадка, Lara трябва да посети най-коварните и отдалечени региони на Сибир, за да намери тайната на безсмъртието, преди безкомпромисната организация позната като „Trinity“.

Lara трябва да използва своята съобразителност и умения за оцеляване, да сформира нови приятелства и съюзи и да се изправи пред своята съдба. Изживей напрегнати екшън моменти, потопи се в красива и враждебна околна среда, впусни се в динамични битки и се сблъскай с опасни гробници в еволюцията на екшън-сървайвъла. В Rise of the Tomb Raider, Lara се превръща в повече от един оцелял, впускайки е в първата си велика Tomb Raider експедиция.Пътешествието на Lara – Lara открива древна загадка и попада на пътя на безкомпромисната организация позната като “Trinity”. Опитвайки се да изпревари своите противници, тя попада в изгубения град Kitezh.
Жената срещу дивото – В Rise of the Tomb Raider, Lara се изправя не само срещу противници от цял свят, но и срещу самия свят. Ловувай диви животни, за да създаваш своите оръжия и откриваш редки ресурси в богато обитаваната еко-система.
Динамични битки – използвай околната среда в своя полза и се наслади на едни от най-напрегнатите битки в Tomb Raider игра до момента.
Завръщането на Tomb Raider – Гробниците се завръщат, по-големи и вълнуващи от всякога. В Rise of the Tomb Raider ти ще може да изследваш огромни и древни пространства, пълни със смъртоносни капани, да решаваш пъзели свързани с околната среда и да разшифроваш отдавна забравени послания.
Минималните системни изисквания:

Операционна система: Windows 7 64bit и нагоре
Процесор: Intel Core i3-2100 или AMD
Видео: NVIDIA GTX 650 2GB или AMD HD7770 2GB
RAM памет: 6GB
Свободно пространство: 25GB
DirectX: DirectX 11


Виж още Игри за PC Square Enix

Технически характеристики

Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+

Вземи на изплащане

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти