Project Cars 2 Collectors Edition product
НазадGMPROJECTCARS2COLLECTORSPCGMPROJECTCARS2COLLECTORSPCGMPROJECTCARS2COLLECTORSPCGMPROJECTCARS2COLLECTORSPCGMPROJECTCARS2COLLECTORSPCGMPROJECTCARS2COLLECTORSPCGMPROJECTCARS2COLLECTORSPCНапред

Игра Project Cars 2 Collectors Edition, за PC

  • Безплатна доставка
239.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Project Cars 2 Collectors Edition включва:

Играта Project Cars 2.
Ексклузивна метална кутия.
Модел на автомобил - McLaren 720S, мащаб 1:43.
Книга с арта на играта - 200 стр.
Еsports Live VIP PASS.
Стикери.
Колекционерска опаковка.
Код за сваляне на дигитално съдържание:​
Допълнителен пакет японски коли.
Season Pass​
Project CARS 2 e най-автентичното, красиво, наситено и изпипано в техническо отношение рейсинг преживяване, създавано към днешна дата. Направлявано, изпробвано и одобрено от сериозен екип професионални състезатели и запалени почитатели на рейсинг жанра, Project CARS 2 ти представят следващото поколение в автомобилните симулатори, като ултимативна комбинация от страстта на феновете и опитa на професионалистите. Project CARS 2 включва най-големия набор от писти, който можеш да откриеш в съвременен рейсър, плюс визия от бъдещето с революционна система за смяна на деня и нощта, перфектно реализирано управление и уникален физически модел, съобразен с богатите възможности за тунинг. Добави към това поддръжката за Oculus Rift и Project Morpheus*, и сам разбираш защо Project CARS 2 оставя конкурентите си да му дишат прахта.

Автентичност във всяка форма: Визия от ново поколение, динамична околна среда, обемен звук и реалистично управление. Играта е създадена от геймъри за геймъри, изпитана от про състезатели и с най - адекватния изкуствен интелект.
Адреналинови надпревари: Изпитай уменията си на шофьор и геймър в ултимативно преживяване с приятели в изцяло обновения онлайн шампионат.
Силата на времето: Карай без ограничение - навсякъде, по всяко време, с всяка една кола. Ден или нощ, на дъжд или слънце, времевите условия са динамични, реалистично променящи се и може да проследиш цял 24-часов цикъл.
Рейсърът, за който винаги си мечтал: Невиждан набор от писти и превозни средства плюс отдадено на каузата онлайн комюнити, чести ъпдейти, организиране на състезателни уикенди... Ако обичаш високите скорости и рева на мощни двигатели, Project CARS 2 е игра, в която ще се влюбиш.
*Изисква наличието на допълнителни аксесоари, които се продават отделно. За повече информация, моля, посети сайта на производителя.


Виж още Игри за PC Bandai Namco

Технически характеристики

Жанр:  Състезателна
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  3+

Вземи на изплащане