Nights of Azure product
НазадGCONGNIGHTSOFAZUREGCONGNIGHTSOFAZUREGCONGNIGHTSOFAZUREGCONGNIGHTSOFAZUREGCONGNIGHTSOFAZUREGCONGNIGHTSOFAZUREGCONGNIGHTSOFAZUREНапред

Игра за конзола Nights of Azure, за PS4

  99.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Nights of Azure представя една трагична и епична история за приятелството на двама, заплетени в мрежата на съдбата и сблъсквайки се с невъзможни решения, които ще ги изправят пред изпитания и ще тестват своята лоялност към мисията им. Действието на това JRPG дело на студиото Gust, се развива в кралството Ruswal, разположено в границите на мистериозен остров, изпълнен с демони, които излизат всяка вечер.

  Играча поема ролята на Arnice, рицар от орденът наречен "Curia", които имат за цел да опазят човечеството от кръвожадните Azure демони и да му осигурят живот след поредната опасна вечер. За разлика от предишните заглавия на Gust, тук протагониста има много по-голяма интеракция в битките в реално време. Arnice поема своята мисия, въоръжена с най-различно снаряжение, от прости мечове до огнестрелни оръжия със специални умения.Тя постепенно се превръща в опитен войн, можещ да си служи с пет различни класа оръжия, като вълшебен чук, който нанася щети из цялото бойно поле, кинжал предизвикващ ефект на кървене и мечове, които източват кръвта на противниците ѝ, обръщайки я в бонус към атаката си.


  Виж още Игри за Конзоли Tecmo KOEI

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти