Need for Speed: The Run product
НазадGCONGNEEDFORSPEEDTHERUNBOX360GCONGNEEDFORSPEEDTHERUNBOX360GCONGNEEDFORSPEEDTHERUNBOX360GCONGNEEDFORSPEEDTHERUNBOX360GCONGNEEDFORSPEEDTHERUNBOX360GCONGNEEDFORSPEEDTHERUNBOX360GCONGNEEDFORSPEEDTHERUNBOX360GCONGNEEDFORSPEEDTHERUNBOX360GCONGNEEDFORSPEEDTHERUNBOX360Напред

Игра за конзола Need for Speed: The Run, за Xbox 360

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Need for Speed: The Run ще постави играчите в ролята на Jack. Преследван от миналото си, той се впуска в състезанието на живота му – The Run. Фантастично състезание с високи залови през целите Съединени Щати от Сан Франциско до Ню Йорк с най-бързите спортни автомобили и най-безразсъдните състезатели с едно единствено условие – да стигне там първи. Никакви правила, никакви съюзници и много предизвикалтества, които разнообразните трасета ще ви предложат – в гъсто населени градове, сред пустини, планини и коварни каньони и се насладете на спираща дъха визия благодарение на фантастичните възможности на Frostbyte 2 енджина на DICE.

  Бъдете една крачка пред опонентите си в сингълплейър режима и сравнявайте всички свои резултати с приятелите си в подобрената Autolog система или се впуснете заедно в онлайн състезания, използвайки новата matchmaking система, която ще позволи да избегнете чакането в лобита и директно да се присъедините към стартирали състезания. Стигнете първи, управлявайте най-желаните спортни автомобили и се насладете на незабравимото изживяване, което Need for Speed: The Run ще ви предложи.


  Виж още Игри за Конзоли EA Games

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Състезателна
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти