Need for Speed Carbon - Classics product
GCONGNFSCARBONCLASSXBOX360GCONGNFSCARBONCLASSXBOX360GCONGNFSCARBONCLASSXBOX360GCONGNFSCARBONCLASSXBOX360

Игра за конзола Need for Speed Carbon - Classics, за XBOX360

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Need for Speed Carbon - Classics

  В Need for Speed Carbon битката за контрол на града се води в каньоните. Грабни ключовете за колата, събери свой отбор и се впусни в изпълнената с адреналин улична надпревара.За първи път в историята на Need for Speed в борбата вземат участие цели отбори. Като един истински лидер, задачата ти е да създаваш свой екип от пилоти и заедно да покажете на конкуренцията кои са истинските господари на улиците. Рискувай всичко и се бори до последно, завземайки чуждите квартали улица след улица.

  В началото на уличната война всеки от екипите разполага с адекватни на другите возила, но това бързо се променя. Всеки член на отбора притежава свои уникални умения и възможности, които трябва да стимулираш в процеса на игра. Насърчавай отбора и винаги определяй точния човек за всяка ситуация – “Blocker” отвлича вниманието на противниците и често ги забавя, докато “Scout” умело открива кратки пътища и съкращава маршрута.

  Не позволявай на полицията да разруши всичко, за което се бориш. Когато ченгетата пристигнат, състезанието се премества в покрайнините на града около Carbon Canyon, където териториите и репутацията могат да бъдат загубени на всеки по-опасен завой.

  Използвай ума си и бъди креативен при конструирането на колите за състезание. Специално за тази цел е създаден новият инструмент “Autoscuplt”, с чиято помощ модифицирането на коли е лесно и удобно.

  Създай колата, за която винаги си мечтал, изгради екип от победители и покори всяка улица, всеки квартал в Need for Speed Carbon.


  Виж още Игри за Конзоли EA Games

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Състезателна
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти