MotoGP 21 PS4 product
Икона нов продукт
НазадGCONGMOTOGP21PS4GCONGMOTOGP21PS4GCONGMOTOGP21PS4GCONGMOTOGP21PS4GCONGMOTOGP21PS4GCONGMOTOGP21PS4Напред
ОписаниеТехнически характеристики

Датата на премиера е 22.04.2021г. очаквайте доставка до 2 дни след датата на премиера.

 

Готови ли сте за бърза скорост и оспорвани състезания в пълния сезон на играта MotoGP 21? Насладете се на повече от 120 официално състезателя и писти, както и на нови подобрени функции. Изживейте историята и емоцията на MotoGP.

MotoGP 21

Вашата игра – вашите правила – Пътуването ви към шампионата започва от мениджърската кариера. Създайте екипа на мечтите си, като избирате официален отбор, а след това и личен състав от квалифицирани специалисти, които ще ви помагат през сезона. Те ще ви насочват в това кой договор е най-добър или коя област на мотора би било най-полезно да се развие. 

Мислете бързо и карайте още по-бързо – Когато можете да контролирате всеки аспект от състезанието, всяко решение е от значение! Следете нивото на горивото, температурата на спирачките и износването на гумите. Подгответе се за най-вълнуващото състезателно изживяване и внимавайте, защото всяка секунда е от значение. 

MotoGP 21

Печелете със стил – Независимо дали е начинът, по който карате или този, по който изглеждате, стилът е ключов в MotoGP 21. Изпъкнете сред тълпата като персонализирате своите каска, костюм, стикери и състезателен номер с помощта на невероятния графичен редактор. 




Виж още Игри за Конзоли Milestone

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Състезателна
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  3+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: