Монитор PHILIPS 220S4LYCB product
MNLCPHILIPS220S4LYCBMNLCPHILIPS220S4LYCBMNLCPHILIPS220S4LYCB

Монитор Philips 220S4LYCB, 22"(55.88 см) TN панел, WSXGA+, 5ms, 200000000:1, 250 cd/m2, DVI, DP, VGA

 • Модел: 220S4LYCB
 • Марка: Philips|
 • Код: MNLCPHILIPS220S4LYCBМонитор Philips 220S4LYCB, 22"(55.88 см) TN панел, WSXGA+, 5ms, 200000000:1, 250 cd/m2, DVI, DP, VGA
 • Гаранция: 36 месеца
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики

  Устойчиви работни показатели

  с енергийноефективен LED дисплей

  • S Line
  • 22" (55,9 см)
  • 1680 x 1050 (WSXGA)
  • TrueVision гарантира образ с качество, достойно за изпитвателна лаборатория

   TrueVision гарантира образ с качество, достойно за изпитвателна лаборатория

   TrueVision е фирмена технология на Philips, която използва усъвършенстван алгоритъм за изпитване и подравняване на дисплея на монитора и ви дава съвършено представяне. Philips гарантира, че мониторите TrueVision напускат завода фино настроени, докато този процес ви дава неизменни цветове и качество на картината.

  • DisplayPort връзка за максимални визуални ефекти

   DisplayPort връзка за максимални визуални ефекти

   DisplayPort е цифрова връзка между компютър и монитор без каквото и да било конвертиране. С по-големи възможности от стандарта DVI, DisplayPort е напълно способен да поддържа до 15 м кабели и 10,8 Gbps скорост на пренос на данните. При тази висока скорост и с нулево забавяне получавате най-бързите скорости на обновяване и показване на изображенията, което превръща DisplayPort в най-добрия избор не само за офиса или дома, но и за по-високите изисквания на игрите и филмите, за редактиране на видеоклипове и други. Помислено е и за съвместимостта – чрез използването на различни адаптери.

  • SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората

   SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората

   SmartErgoBase е основата на монитора, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и ъгъла на завъртане позволяват да нагласите монитора за максимално удобство, което да облекчи физическото напрежение на дългия работен ден. Подреждането на кабелите намалява безпорядъка и поддържа работното място спретнато и професионално.

  • Малко разстояние между рамката и бюрото за максимално удобство при четене

   Малко разстояние между рамката и бюрото за максимално удобство при четене

   Благодарение на авангардната си основа SmartErgoBase, мониторът Philips позволява накланяне надолу почти до нивото на бюрото, за удобен зрителен ъгъл. Малкото разстояние между рамката и бюрото е идеалното решение, ако носите очила с бифокални, трифокални или прогресивни лещи при работа на компютъра. Освен това мониторът може да се използва от хора с най-различна височина – нагласен на предпочитаните ъгъл и височина, което помага за намаляване на напрежението и умората.

  • SmartImage – фабрично зададени настройки за лесно оптимизиране на настройките на картината

   SmartImage – фабрично зададени настройки за лесно оптимизиране на настройките на картината

   SmartImage е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана и ви дава оптимизирани показатели на дисплея. Този лесен за използване интерфейс ви позволява да избирате различни режими, каквито са "Офис", "Снимка", "Филм", "Игра", "Икономия" и др., съответно на използваното приложение. Въз основа на този избор SmartImage динамично оптимизира контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображенията и видеото, за постигане на най-добри показатели на дисплея. Режимът "Икономия" ви предлага големи икономии на енергия. И всичко това в реално време, с натискането само на един бутон!

  • SmartPower: до 50% икономия на енергия

   SmartPower е технология за изкуствен интелект, която прави динамичен анализ на съдържанието на образа върху екрана, с цел пестене на енергия. Интензивността на подсветката може да се контролира автоматично и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи
    

  • Без съдържание на живак

  • Мониторите Philips със светодиодна подсветка не съдържат живак – едно от най-отровните природни вещества, вредящо на хора и животни. Това намалява влиянието на дисплея върху околната среда през целия му жизнен цикъл, от производството до изхвърлянето.

  • Корпус без съдържание на PVC-BFR

   Корпусът на този монитор Philips не съдържа бромирани забавители на пламъка (BFR) и поливинилхлорид (без съдържание на PVC-BFR)

  • Светодиодната технология гарантира естествени цветове

   Белите светодиоди са полупроводникови устройства, които достигат по-бързо цялостна и постоянна яркост и така спестяват време при първоначално включване. Светодиодите не съдържат живак, което позволява екологично съобразно рециклиране и изхвърляне. Светодиодите позволяват по-добро управление на затъмняването на подсветката на LCD екрана, което дава изключително високо съотношение на контраста, както и превъзходно възпроизвеждане на цветовете, благодарение на постоянната яркост на целия екран.

  • SmartControl за лесна настройка на изпълнението

   Компютърен софтуер за фина настройка на изображението. Philips предлага на потребителите две възможности за избор при настройка на дисплея. Преминете през екранното меню на много нива чрез бутони на самия дисплей или използвайте софтуера Philips SmartControl за лесно настройване на дисплея по познат вече начин


  Размер: 22`
  Резолюция: 1680x1050
  Формат: 16:10
  Панел: TN
  Подсветка: LED
  Стъпка: 0.282 x 0.282 mm
  Покритие на екрана: Anti-Glare
  Яркост: 250 cd/m2
  Статичен контраст: 1000:01:00
  Динамичен контраст: 20,000,000:1
  Ъгли на виждане: 170° / 160°
  Време за реакция: 5 ms
  Цветове на дисплея: 16.7 M
  sRGB покритие: Да
  VGA: Да
  HDCP: Да
  DVI: Да
  DisplayPort: 1 x Display Port
  Аудио вход: да
  Изходи: 1 x Audio Jack
  VESA: 100x100
  Наклон напред/назад: -5°/20°
  Регулиране по височина: 110mm
  Завъртане наляво/надясно: -65°/65°
  Портретно завъртане: Да
  Включени аксесоари: VGA, Power
  Захранване: вградено
  Енергопотребление: 15.10 W
  Сертификати: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold*, RoHS, CE Mark, FCC Class B, SEMKO, UL/cUL, BSMI, CU-EAC, TCO certified, TUV Ergo, TUV/GS, CECP, WEEE
  Цвят на корпуса: Черен
  Тегло: 7.000 кг.
  Виж още Philips

  Технически характеристики

  Екран размер:  22" (55.88 cm)
  Разделителна способност (max):  1680 x 1050
  Аспект изображение:  16:9
  Тип матрица:  TN
  Интерфейс:  DP, DVI, D-SUB
  Време за реакция:  5 ms
  TV Тунер:  Не
  Тъчскрин:  Не
  Вградени колони:  Не
  3D:  Не
  Технология:  LED
  Цвят:  Черен
  Формат екран:  Classic

  Свързани продукти