Metro Redux product
GMMETROREDUXPREORDERPCGMMETROREDUXPREORDERPCGMMETROREDUXPREORDERPCGMMETROREDUXPREORDERPC
ОписаниеТехнически характеристики
Metro Redux

Metro Redux е възможно най-добрата двойна колекция игри, включваща окончателните версии на Metro 2033 и Metro: Last Light. всяка от които е преработена в съответствие с най-новата и най-добрата итерация на енджина 4А за следващото поколение конзоли и PC.

За първи път, собствениците на конзола могат да очакват плавен геймплей при 60 кадъра в секунда и съвременна графика, които преди бяха достъпни само за PC хардуер от най-висок клас.

Играчите, които за първи път ще се срещнат с поредицата, ще имат възможност да изпитат два от най-добрите шуутъри с увлекателни сюжети в един огромен пакет; епично приключение, комбиниращо увлекателен сървайвъл хорър, проучване и тактически битки и стелт.

Фенове на оригиналните игри ще открият уникалния свят на Metro, трансформиран с невероятно ново осветление, физика и динамични метеорологични ефекти, както и множество геймплей подобрения и нови функции.

Всички подобрения от аплодираното продължение "Metro: Last Light" са прехвърлени към Metro 2033 Redux - по-добър изкуствен интелект, контроли, анимация, боравенето с оръжие и много други. И двете кампании се възползват от всички нови меле анимации, способността да проверявате часовника и амунициите си в движение, както и нови анимации за персонажа.

Тези, които предпочитат ориентирания повече към сървайвъл хоръра геймплей на "Метро 2033", могат да играят и двете кампании в "Survival" стил. Онези, които се забавляват повече с екшън ориентираната игра в "Metro: Last Light", може да опитат "Spartan" стил, предоставяйки на Артьом мощен набор от бойни умения.

Включвайки легендарния Ranger режим, който предлaгa допълнително ниво на предизвикателство и увлекателност, както и всички издадени до момента пакети с допълнително съдържание, Metro Redux ви дава 50 + часа на първокласен FPS геймплей на невероятна цена.

Минимални Системни Изисквания:

CPU: Dual Core CPU (2.2+ GHz Dual Core CPU or better)
RAM: 2 GB
OS: Windows XP (32-Bit only), Vista, 7, or 8
Video Card: DirectX 9, Shader Model 3 compliant e.g. NVIDIA GTS 250 (or AMD equivalent e.g. HD Radeon 4000 series) or higher
Sound Card: Yes


Виж още Игри за PC Deep Silver

Технически характеристики

Жанр:  Шутър
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: