Metal Gear Solid V: Ground Zeroes product
GCONGMGS5GROUNDZEROESPS3GCONGMGS5GROUNDZEROESPS3GCONGMGS5GROUNDZEROESPS3GCONGMGS5GROUNDZEROESPS3

Игра за конзола Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, за PlayStation 3

  29.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

  Световноизвестното студио Kojima Productions представя най-новото си творение от поредицата Metal Gear Solid, наречено Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Играта е първата част от 'Metal Gear Solid V Experience' и е пролог към по-дългия втори сегмент Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, който ще бъде издаден по-късно.

  MGSV: GZ дава на феновете възможността да изпробват неповторимите геймплей и визуализации на продукцията преди издаването на основната игра. Играта е и възможност за онези играчи, които никога не са се докосвали до изкуството на Kojima Productions, както и за ветераните, да натрупат впечатления от радикалния нов дизайн на играта и неповторимия стил на представяне.

  Събитията в Metal Gear Solid V: Ground Zeroes се развиват година след случилото се в Metal Gear Solid: Peace Walker. Вие поемате ролята на легендарния Снейк (Snake) известен още като Биг Бос (Big Boss). Задачата ви е да проникнете в лагера „Омега”, където Паз (Paz) и Чико (Chico) са държани за заложници. Двамата разполагат с ключова информация за Снейк и неговата частна военна организация, която трябва да бъде запазена в тайна на всяка цена. Ground Zeroes обхваща спасителната акция и последвалите събития, довели до началото на The Phantom Pain. Играта играе ролята и на връзка между предишните заглавия от поредицата Metal Gear Solid, за да бъде по-лесно за играчите да се ориентират в отворения свят на MGSV.


  Виж още Игри за Конзоли Konami

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGMGS5GROUNDZEROESPS3
  • GCONGMGS5GROUNDZEROESPS3
  • GCONGMGS5GROUNDZEROESPS3
  • GCONGMGS5GROUNDZEROESPS3