MGS V: Ground Zeroes product
GCONGKONAMIMSGVGROUNDXBOX360GCONGKONAMIMSGVGROUNDXBOX360GCONGKONAMIMSGVGROUNDXBOX360GCONGKONAMIMSGVGROUNDXBOX360

Игра за конзола Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, за XBOXONE

  19.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Световноизвестното студио Kojima Productions представя най-новото си творение от поредицата Metal Gear Solid, наречено Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Играта е първата част от 'Metal Gear Solid V Experience' и е пролог към по-дългия втори сегмент Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, който ще бъде издаден по-късно. MGSV: GZ дава на феновете възможността да изпробват неповторимите геймплей и визуализации на продукцията преди издаването на основната игра. Играта е и възможност за онези играчи, които никога не са се докосвали до изкуството на Kojima Productions, както и за ветераните, да натрупат впечатления от радикалния нов дизайн на играта и неповторимия стил на представяне. Събитията в Metal Gear Solid V: Ground Zeroes се развиват година след случилото се в Metal Gear Solid: Peace Walker. Вие поемате ролята на легендарния Снейк (Snake) известен още като Биг Бос (Big Boss). Задачата ви е да проникнете в лагера „Омега”, където Паз (Paz) и Чико (Chico) са държани за заложници. Двамата разполагат с ключова информация за Снейк и неговата частна военна организация, която трябва да бъде запазена в тайна на всяка цена. Ground Zeroes обхваща спасителната акция и последвалите събития, довели до началото на The Phantom Pain. Играта играе ролята и на връзка между предишните заглавия от поредицата Metal Gear Solid, за да бъде по-лесно за играчите да се ориентират в отворения свят на MGSV.

  Мощта на FOX ENGINE - Ground Zeroes демонстрира изумителния FOX енджин от ново поколение на Kojima Productions, който ще направи революция във вашето Metal Gear Solid преживяване.
  Представяне на open world дизайна – Ground Zeroes е първото Metal Gear Solid заглавие с геймплей от типа „отворен свят”. Имате пълна свобода при игра и само от вас зависи как ще се развие мисията.
  Неограничено промъкване – представете си класическия Metal Gear геймплей, но без никакви ограничения. Използвайте интелигентност и стратегическо мислене, за да си пробивате път чрез промъкване или с открита стрелба. Каквото и да изберете, ефектът върху развитието на играта ще е различен.
  Множество мисии и задачи - Ground Zeroes ви предлага централен режим Story и много странични мисии, вариращи от тактическо действие, въздушно нападение и до задачи „под прикритие", които със сигурност ще ви изненадат.
  Преработен интерфейс – В Ground Zeroes ще виждате минимално количество данни на екрана си, за да бъде още по-напрегнато преживяването.
  Истински гейминг от следващо поколение – достъпна едновременно за настоящото поколение конзоли, Ground Zeroes ще даде възможност на притежателите на PS4 и Xbox One да изпробват мощта на новите си машини.  Виж още Игри за Конзоли Konami

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Карти
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGKONAMIMSGVGROUNDXBOX360
  • GCONGKONAMIMSGVGROUNDXBOX360
  • GCONGKONAMIMSGVGROUNDXBOX360
  • GCONGKONAMIMSGVGROUNDXBOX360