Lost Planet 2 product
GCONGLOSTPLANET2PS3GCONGLOSTPLANET2PS3GCONGLOSTPLANET2PS3GCONGLOSTPLANET2PS3

Игра за конзола Lost Planet 2, за PlayStation 3

  29.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Lost Planet 2

  Екипът на Capcom е прекарал огромно количество време в проучване на отзивите на гейм общността и ги е вмъкнали в Lost Planet 2, създавайки игра, която ще се хареса на новите и на старите почитатели. Тя извлича предимствата на най-съвременната технология за разработка на Capcom - MT Framework 2.

  Lost Planet 2 започва 10 години след събитията в оригиналното приключение, а пейзажът се е променил значително. С напредването на формиращите облика на планетата процеси ледът започва да се топи и да отстъпва място на гъсти тропически джунгли и други нови околни среди. Историята се е развила след Уейн Холдън и сега ще следвате подвизите на собствените си персонализирани снежни пирати в тяхната мисия да установят контрол над E.D.N III. Вие ще пренасяте героите си из различни истории, създавайки наистина уникално и интерактивно преживяване. С тази концепция имате възможност да участвате в историята по по-динамичен начин, докато нишките на сюжета се развиват в различни посоки.

  Освен със задълбочен сингъл плейър режим, Lost Planet 2 е снабдена с една от най-обширните мултиплейър кампании, виждани в шуутър игра до днес. Напрегнатата екшън кампания разполага с възможност за формиране на екипи до 4 играчи онлайн.  Виж още Игри за Конзоли Tecmo KOEI

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGLOSTPLANET2PS3
  • GCONGLOSTPLANET2PS3
  • GCONGLOSTPLANET2PS3
  • GCONGLOSTPLANET2PS3