Kingdom Hearts HD 2.5 Remix, за PlayStation 3 product
НазадGCONGKHHD25RPS3GCONGKHHD25RPS3GCONGKHHD25RPS3GCONGKHHD25RPS3GCONGKHHD25RPS3Напред

Игра за конзола Kingdom Hearts HD 2.5 Remix, за PlayStation 3

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Потопете се в света на Kingdom Hearts с новата колекция подобрени и преработени игри, която включва Kingdom Hearts II Final Mix и достъпната само за PSP Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix, както и над три часа филмчета от Kingdom Hearts Re:coded.

  Kingdom Hearts II Final Mix
  Фонът и текстурите на играта са подобрени, резолюцията от 4:3 сега е HD 16:9. Допълнителни образи са добавени в менютата и местностите. Според режисьора Тай Ясе (Tai Yasue) около 80% от оригиналното озвучение е преработено, както и допълнителните оркестрални елементи към песните. По думите му, музиката на Йоко Шимомура (Yoko Shimomura) е неделима част от сериите Kingdom Hearts, и без нея играта няма да е същата. По тази причина финалното озвучение и саундтрак са внимателно подбрани и ремиксирани, за да придадат допълнителна дълбочина на вече познатите песни.

  Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix
  Играта смени платформите – от PlayStation Portable, сега с по- детайлизирани герои, по-приятна атмосфера и разбира се щипка подобрени геймплей механики, тя идва за PlayStation3. Оригиналният мултиплеър компонент the Mirage Arena вече е режим за един играч, като твоите противници ще са по- умни и по- силни.

  Kingdom Hearts Re:coded
  Както Kingdom Hearts 358/2 Days е част Kingdom Hearts HD 1.5 Remix, и тук са включени филмчетата от играта за Nintendo DS - Kingdom Hearts Re:coded - подобрени – с добавени нови сцени и преработени в HD формат. Добавени са 2 от общо 3-те часа синематик, които ще разкрият подробности около историята на сериите Kingdom Hearts.


  Виж още Игри за Конзоли Square Enix

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGKHHD25RPS3
  • GCONGKHHD25RPS3
  • GCONGKHHD25RPS3
  • GCONGKHHD25RPS3
  • GCONGKHHD25RPS3