Insurgency: Sandstorm PS4 product
GCONGINSURGENCYSANDSTORMPS4
ОписаниеТехнически характеристики

Insurgency: Sandstorm е отборен, тактически шуутър от първо лице, основан на смъртоносни престрелки на близко разстояние и целево ориентиран мултиплейър.

Изпитай напрежението на модерното бойно поле с разнообразни оръжия, возила, унищожителна артилерия и звукови ефекти, от които ще настръхнеш.

Напрегната атмосфера
Движи се с бързина и предпазливост, докато си проправяш път през опустошените от войната райони. Смъртта може да дойде бързо и мунициите трябва да се използват с внимание, за да подсигуриш победата си.

Стъпка нагоре
Персонализирай героя си с разнородни облекла, униформи, аксесоари и гласове. Координирай огневата мощ на отбора си, нападай с картечници монтирани на превозни средства. Организирай тактически атаки, използвай дим, за да прикриеш движението си, надзъртай зад ъгли и прикрития и доминирай онлайн съревнованието.

Истинската война
Изградена с помощта на графичния енджин Unreal 4, Insurgency: Sandstorm носи ново ниво на реализъм. Уменията ти ще бъдат възнаградени а оцеляването ти е от съществено значение. Всеки куршум и всеки страх има своята тежест.
Виж още Игри за Конзоли Focus Home Interactive

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Шутър
Тип:  Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Задължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


test1
  • GCONGINSURGENCYSANDSTORMPS4